Πέρασε και από τη Σαρδηνία η Γιουβέντους

Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2017 23:48
UPD:13/02/2017 08:15
EPA/FABIO MURRU

Ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν ήταν ξανά ο ηγέτης της επίθεσης σκοράροντας και τα δύο τέρματα των «μπιανκονέρι», στο 33ο και 47ο λεπτό.

A- A A+

Ακάθεκτη συνεχίζει η Γιουβέντους στο καμπιονάτο για την κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Μαξ Αλέγκρι πέρασε από τη Σαρδηνία νικώντας 2-0 την Κάλιαρι, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής και αύξησε εκ νέου τη διαφορά από τη δεύτερη Ρόμα στους επτά βαθμούς.

Ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν ήταν ξανά ο ηγέτης της επίθεσης σκοράροντας και τα δύο τέρματα των «μπιανκονέρι», στο 33ο και 47ο λεπτό.

Ο «Πιπίτα» έφτασε τα 17 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα, έχοντας σκοράρει στους οκτώ από τους τελευταίους εννέα της Γιουβέντους στο πρωτάθλημα.

Για τους γηπεδούχους «ροσομπλού» αποβλήθηκε ο Νικολό Μπαρέλα στο 67΄, ενώ ο Παναγιώτης Ταχτσίδης απόψε βρέθηκε στον πάγκο. 

Η Μπολόνια των Βασίλη Τοροσίδη και Μάριου Οικονόμου (έπαιξαν βασικοί και οι δύο) προηγούνταν στο «Μαράσι» της Σαμπντόρια ως το 82ο λεπτό με το γκολ του Τζεμαϊλί από το 18΄.

Στο σημείο εκείνο όμως ισοφάρισε με πέναλτι ο Μουριέλ και οι φιλοξενούμενοι κατέρευσαν. Στο επόμενο λεπτό ο Σικ έδωσε προβάδισμα στους «μπλουτσερκιάτι» και στο 88΄ το αυτογκόλ του Εμπαγέ διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις