Πρόγνωση καιρού

Δευτέρα, 21 Φεβρουαρίου 2005 07:00
A- A A+

Τοπικές βροχές στα δυτικά και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, προβλέπει για σήμερα Δευτέρα, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Λίγες νεφώσεις, τοπικά αυξημένες το πρωΐ, με σποραδικές βροχές στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Λίγα χιόνια στα ορεινά. Ανεμοι: Νότιοι ασθενείς μέχρι μέτριοι. Θερμοκρασία: Από μείον έναν (-1) έως 11 βαθμούς Κελσίου. Στη Δυτική Μακεδονία, η θερμοκρασία θα είναι τρεις με τέσσερις βαθμούς χαμηλότερη.

* Δυτική Ελλάδα: Νεφώσεις, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στα βόρεια. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της Ηπείρου. Ομως, θα υπάρχουν διαστήματα βελτίωσης, κυρίως στα νότια. Ανεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί. Θερμοκρασία: Από 3 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια, η θερμοκρασία θα είναι δύο με τρεις βαθμούς χαμηλότερη.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Παροδικές νεφώσεις, με μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας. Ανεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί μέτριοι και πρόσκαιρα στα νότια, ισχυροί. Θερμοκρασία: Από 4 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια, η θερμοκρασία θα είναι δύο με τρεις βαθμούς χαμηλότερη.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες στις Κυκλάδες. Ανεμοι: Νοτιοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί. Θερμοκρασία: Από 8 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Νεφώσεις, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως τις πρωϊνές ώρες. Ανεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί μέτριοι και τοπικά στα νότια ισχυροί. Θερμοκρασία: Από 8 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια, η θερμοκρασία θα είναι δύο με τρεις βαθμούς χαμηλότερη.

Αττική

Λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Λίγες νεφώσεις, τοπικά αυξημένες το πρωΐ. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από έναν έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Νεφώσεις, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, στη Δυτική Ελλάδα και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, προβλέπει για αύριο Τρίτη, η ΕΜΥ. Στην υπόλοιπη χώρα, προβλέπονται νεφώσεις με πιθανότητα βροχών μικρής διάρκειας στα βόρεια. Από το βράδυ, τα φαινόμενα στα δυτικά θα ενταθούν και κατά τη διάρκεια της νύχτας θα επεκταθούν σε όλα τα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί και στα πελάγη πολύ ισχυροί. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή