Ν.Δ. προς Π. Πολάκη: Οι κυβερνήσεις δεν δημιουργούν καθεστώτα

Πέμπτη, 09 Φεβρουαρίου 2017 15:22
UPD:15:22
EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ
A- A A+

Επίθεση στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη για τη δήλωσή του ότι το κόμμα του αγωνίζεται «για να κατακτήσει την πραγματική εξουσία» εξαπέλυσε η Ν.Δ. σχολιάζοντας ότι «εννοεί τον πλήρη έλεγχο του Κράτους, των Μ.Μ.Ε., την εξουδετέρωση κάθε διαφορετική φωνής». 

«Ενημερώνουμε τον κ. Πολάκη ότι στις ευρωπαϊκές Δημοκρατίες - όπως είναι και θα παραμείνει και η Ελλάδα - οι Κυβερνήσεις ασκούν διακυβέρνηση εντός του πλαισίου του Συντάγματος. Δεν εξουσιάζουν, δεν ηγεμονεύουν, δεν δημιουργούν καθεστώτα. Οπότε ας μην κουράζονται άδικα, ούτε αυτός, ούτε ο κ. Βερναρδάκης με τα σχέδια πόλωσης που απεργάζονται» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση. 

Εκτιμάται ότι όποτε και να γίνουν οι εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ θα φύγει από την κυβέρνηση «γιατί αυτή είναι η επιθυμία του ελληνικού λαού».

«Κανένας - πλην της ευνοούμενης κομματικής ελίτ - δεν θα δώσει λυσσαλέα μάχη για μια Κυβέρνηση που βλάπτει τη χώρα και υποβαθμίζει τη ζωή των Ελλήνων» σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Υπογραμμίζεται ότι κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που οργάνωσε την Τετάρτη η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου στα Χανιά ο κ. Πολάκης ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η Αριστερά βρίσκεται μεν στην κυβερνητική εξουσία εδώ και δύο χρόνια, ωστόσο ακόμη προσπαθεί «να πάρει την πραγματική εξουσία».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή