Ερώτηση βουλευτών του ΠΑΣΟΚ στον υπ. Αμυνας για τις κρίσεις στις Ε.Δ.

Δευτέρα, 21 Φεβρουαρίου 2005 18:01
A- A A+

Ερώτηση σχετικά με «διώξεις στις Ένοπλες Δυνάμεις», όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν, εν όψει των ετήσιων κρίσεων, κατέθεσαν προς τον υπουργό Εθνικής Αμυνας, 21 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

Όπως αναφέρουν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, «εν όψει των ετήσιων κρίσεων του Μαρτίου στις Ένοπλες Δυνάμεις, έχουν συγκροτηθεί από τον κομματικό μηχανισμό της Νέας Δημοκρατίας “ομάδες εργασίας” αποστράτων, οι οποίοι έχουν υποβάλει προτάσεις στον yπουργό Εθνικής Aμυνας για τις αποστρατείες - προαγωγές - τοποθετήσεις σε καίριες θέσεις, των αξιωματικών - ανθυπασπιστών - υπαξιωματικών.

Στην ερώτησή τους οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ κάνουν λόγο για «προτάσεις καρατόμησης κάθε προσώπου, ο οποίος δεν είναι τοποθετημένος στο χώρο της ΝΔ», προτάσεις που διαμορφώνονται με τη συνεργασία αποστράτων και εν ενεργεία αξιωματικών και συνεργατών του κ. υπουργού.

Επισημαίνεται τέλος, πως «ο ευαίσθητος χώρος των Ενόπλων Δυνάμεων δεν αντέχει άλλες κομματικές παρεμβάσεις και κάθε αποστρατεία ή μεροληπτική μεταχείριση ικανών στελεχών, αποσυντονίζει το σύστημα με άμεσες τις δυσμενείς επιπτώσεις στο αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή