Basketball Champions League: Άλωσε την Πυλαία η Παρτιζάν

Τετάρτη, 08 Φεβρουαρίου 2017 23:10
UPD:23:32
INTIME SPORTS/VILLA
A- A A+

Δυσκόλεψαν τα πράγματα για τον ΠΑΟΚ, που έχασε στην Πυλαία με 74-76 από την Παρτιζάν και πλέον καλείται να κάνει την ανατροπή στο Βελιγράδι για να προκριθεί στους «16» του Basketball Champions League.

Το κλίμα στο κλειστό του «Δικέφαλου» ήταν εξαιρετικό, αφού οι δύο ομάδες έχουν αδελφικές σχέσεις, στο παρκέ όμως ένας πρώην παίκτης του Σούλη Μαρκόπουλου, ο Γουίλ Χάτσερ, οδήγησε τους Σέρβους στη νίκη.

Οι Αμερικανός γκαρντ σημείωσε 27 πόντους και ήταν ο κορυφαίος του παιχνιδιού, ενώ από τον ΠΑΟΚ ξεχώρισαν οι ΜακΦάντεν και Σάιμπερτ με 20 και 18 πόντους αντίστοιχα. 

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, αλλά το τρίτο δεκάλεπτο βρήκε τη μακεδονική ομάδα μπροστά με 56-53.

Η κακή αρχή στην τέταρτη περίοδο, όμως, διάστημα στο οποίο ο ΠΑΟΚ έμεινε χωρίς καλάθι για περίπου τέσσερα λεπτά, επέτρεψε στους Σέρβους να τρέξουν σερί 8-0 και να φτάσουν στο 56-61.

Με ηρωϊκές προσπάθειες του Κλάντον ο «Δικέφαλος» μείωσε στον πόντο (63-64), όμως τότε ο Χάτσερ δήλωσε παρών και οδήγησε την Παρτιζάν εκ του ασφαλούς στη νίκη.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις