Κυβέρνηση: Θέλουμε μια συμφωνία που να οδηγεί στο QE

Τρίτη, 07 Φεβρουαρίου 2017 14:50
UPD:14:51
SOOC/Nikos Libertas

Ο κ. Τζανακόπουλος σημείωσε ότι αυτήν τη στιγμή δεν έχει κατατεθεί κάποια πρόταση που να επιλύει τις ενστάσεις που έχουν τεθεί απ' όλες τις πλευρές.

A- A A+

του Δημήτρη Χατζηνικόλα

«Θέλουμε μια συμφωνία που να οδηγεί στο QE και να είναι κοινωνικά βιώσιμη και προς αυτήν την κατεύθυνση συμμετέχουμε στις όποιες συζητήσεις γίνονται αυτήν τη στιγμή», είπε ο κυβερνητικός κκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, κατά τη διάρκεια της τακτικής ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών.

Παράλληλα, ο κ. Τζανακόπουλος σημείωσε ότι αυτήν τη στιγμή δεν έχει κατατεθεί κάποια πρόταση που να επιλύει τις ενστάσεις που έχουν τεθεί απ' όλες τις πλευρές, ωστόσο όπως διευκρίνισε «η διάθεση απ' όλες τις πλευρές λήψης πρωτοβουλιών δείχνει ότι σύντομα θα έχουμε λύση».

«Οι θέσεις μας είναι γνωστές, στόχος μας είναι να μην υπάρξουν υποχωρήσεις απέναντι στις παράλογες απαιτήσεις του ΔΝΤ. Υπάρχουν διαφωνίες και εντός του Ταμείου. Να σταματήσει το ΔΝΤ να κωλυσιεργεί. Δεν υπάρχει περίπτωση να υποχωρήσουμε», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Τέλος, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι η κυβέρνηση θα παίξει κεντρικό ρόλο στις όποιες συζητήσεις γίνονται και θα γίνουν στο εγγύς μέλλον. 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή