Γ. Κουμουτσάκος: Η στάση της ΕΡΤ δεν εξασφαλίζει ατμόσφαιρα αντικειμενικής και νηφάλιας συζήτησης

Δευτέρα, 06 Φεβρουαρίου 2017 23:57
UPD:07/02/2017 00:08
INTIME NEWS/ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΓΟΥΛΙΕΛΜΟΣ

«Για πολύ σοβαρά θέματα, όπως τα εθνικά μας θέματα, που από τη φύση τους απαιτούν στάση μεγάλης ευθύνης», ανέφερε σε γραπτή του δήλωση ο κ. Κουμουτσάκος.

A- A A+

Την απόφασή του να μην συμμετάσχει σε εκπομπή της ΕΡΤ στην οποία ήταν καλεσμένος αργά το βράδυ της Δευτέρας, γνωστοποίησε μέσω ανακοίνωσής του ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κουμουτσάκος.

«Η στάση της ΕΡΤ, όπως προκύπτει και από τις σημερινές ανακοινώσεις κατά της Νέας Δημοκρατίας, του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, δεν εξασφαλίζει ατμόσφαιρα αντικειμενικής και νηφάλιας συζήτησης. Ειδικά μάλιστα για πολύ σοβαρά θέματα, όπως τα εθνικά μας θέματα, που από τη φύση τους απαιτούν στάση μεγάλης ευθύνης», ανέφερε σε γραπτή του δήλωση ο κ. Κουμουτσάκος.

Αργότερα, σε ανάρτησή του στο Twitter, διευκρίνισε ότι «η μη συμμετοχή μου στην αποψινή εκπομπή της ΕΡΤ είναι προσωπική απόφαση. Δεν υπάρχει εμπάργκο της Ν.Δ».

Νωρίτερα, σε ανακοίνωσή της, η ΕΡΤ σημείωνε: «Τα στούντιο της ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΕΡΤ φιλοξενούν εκπροσώπους όλων των πολιτικών χώρων, χωρίς περιορισμούς και λογοκρισία. Η ΕΡΤ εγγυάται ότι οι προσκεκλημένοι μπορούν και θα μπορούν να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους, ακόμα και αν αυτή στρέφεται εναντίον της ΕΡΤ. Η στοχοποίηση δημοσιογράφων, σε κάθε περίπτωση, δεν ωφελεί τη δημοκρατία».

Την ανακοίνωσης της ΕΡΤ είχαν προηγηθεί σχόλια του διευθυντή του γραφείου Τύπου της Ν.Δ. Μακάριου Λαζαρίδη.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή