Ο Ατρόμητος ανακοίνωσε τον Σα Πίντο

Δευτέρα, 06 Φεβρουαρίου 2017 16:19
UPD:16:20
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΠΥΡΟΣ ΧΟΡΧΟΥΜΠΑΣ
A- A A+

Η επιστροφή του Ρικάρντο Σα Πίντο στα δυτικά προάστια, ως αντικαταστάτης του Γιώργου Κορακάκη, επισημοποιήθηκε σήμερα από τον Ατρόμητο.

Ο 44χρονος Πορτογάλος τεχνικός επιστρέφει στην Ελλάδα και στους «κυανόλευκους», με τους οποίους συμφώνησε ως το τέλος της τρέχουσας περιόδου με δικαίωμα ανανέωσης για ακόμη ένα έτος.

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ρικάρντο Σα Πίντο (Ricardo Sa Pinto)! Ο Πορτογάλος τεχνικός που έπειτα από δύο χρόνια επιστρέφει στην ομάδα μας βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας μέχρι το τέλος της περιόδου με οψιόν ανανέωσης για ένα χρόνο παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου», ανακοίνωσε ο σύλλογος. 

Στις πρώτες δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του Ατρόμητου ο Σα Πίντο υπογράμμισε ότι «είμαι πολύ χαρούμενος γιατί επιστρέφω σε ένα κλαμπ που μου αρέσει και υπόσχομαι στον κύριο Σπανό και στον κύριο Αγγελόπουλο ότι θα κάνω ότι μπορώ για να τους δικαιώσω. Θεωρώ ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να επιστρέψω γιατί άφησα ένα έργο στη μέση από την προηγούμενη θητεία και ήρθε η στιγμή για να το ολοκληρώσω»

Μετά τον Ατρόμητο ο Σα Πίντο εργάστηκε στην πορτογαλική Μπελενένσες, κατακτώντας την έξοδο στους ομίλους του Europa League, καθώς και στην Αλ Φατέχ της Σαουδικής Αραβίας. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις