Μπάσκετ: Αποστολή στην Αμαλιάδα ο Παναθηναϊκός

Δευτέρα, 06 Φεβρουαρίου 2017 09:56
INTIME SPORTS/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

Φωτογραφία αρχείου

A- A A+

Στην Αμαλιάδα κλείνει απόψε η αυλαία της 16ης αγωνιστικής στην Α1 Ανδρών, με τον τοπικό Κόροιβο να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (17:00)

Μία εβδομάδα μετά το εμφατικό 94-64 επί της Κύμης στο κλειστό της Ήλιδας, οι Πελοποννήσιοι αντιμετωπίζουν μια ομάδα επιπέδου Ευρωλίγκας, με στόχο «να κοιτάξουμε στα μάτια έναν μεγάλο αντίπαλο», όπως ανέφερε στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ ο Αντώνης Μιχάλογλου. 

«Τώρα έχουμε μπροστά μας τον Παναθηναϊκό, σε ένα ματς που πρέπει να πάρουμε ορμή από τις τρεις συνεχόμενες πολύ καλές εμφανίσεις μας για να μπορέσουμε να κοιτάξουμε στα μάτια έναν μεγάλο αντίπαλο. Η ψυχολογία μας είναι στα ύψη, το άγχος από τέτοια ματς λείπει, οπότε είναι στο χέρι μας να βγάλουμε το καλό μας πρόσωπο και να τους δυσκολέψουμε όσο μπορούμε περισσότερο», υπογράμμισε.

Οι «πράσινοι» προέρχονται από δύο μεγάλες νίκες, επί του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα και της Γαλατασαράι στην Ευρωλίγκα. Το ηθικό τους είναι στα ύψη, αλλά το ίδιο συνέβαινε στην παραλίγο ήττα τους από τον Προμηθέα Πατρών.

Αυτό επισήμανε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος σε ανάρτησή του στην ιστοσελίδα της διοργανώτριας αρχής, καλώντας τους συμπαίκτες του να αντιμετωπίσουν με τη δέουσα σοβαρότητα τη συνάντηση για να μην έχουν προβλήματα και να ξαναπιάσουν τον Ολυμπιακό στην πρώτη θέση.

«Πρώτα και κύρια μας απασχολεί το ματς με τον Κόροιβο. Μια πολύ καλή ομάδα, που παλεύει όλα τα παιχνίδια στη μάχη που δίνει για να μείνει στην κατηγορία», έγραψε ο νεαρός άσος.

«Στην Πάτρα με τον Προμηθέα κινδυνεύσαμε να χάσουμε, γεγονός που θα πρέπει να μας γίνει μάθημα. Επιβάλλεται να μπούμε από την αρχή δυνατά ώστε να πάρουμε τη νίκη», συμπλήρωσε.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις