Premier League: Δύο στα δύο οι ομάδες του Μάντσεστερ

Κυριακή, 05 Φεβρουαρίου 2017 20:20
UPD:20:21
REUTERS/Carl Recine

Οι «κόκκινοι διάβολοι» έσπρωξαν ακόμη πιο κάτω την πρωταθλήτρια Λέστερ (μόλις ένα βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού), με το 3-0 εκτός έδρας.

A- A A+

Το Μάντσεστερ πανηγύρισε χθες καθώς οι δύο κορυφαίες ομάδες της αγγλικής πόλης, Γιουνάιτεντ και Σίτι προσπέρασαν νικηφόρα τα εμπόδια των Λέστερ (3-0) και Σουόνσι (2-1) αντίστοιχα.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» έσπρωξαν ακόμη πιο κάτω την πρωταθλήτρια Λέστερ (μόλις ένα βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού), με το 3-0 εκτός έδρας. Η «σεμνή τελετή» στο στάδιο «Κινγκ Πάουερ» κράτησε 42 λεπτά. Τότε ο Μχιταριάν άνοιξε το σκορ για τους «μπέμπηδες», στο 44΄ ο Ιμπραΐμοβιτς έκανε το 2-0 και στο 49΄ ο Μάτα «σφράγισε» το «τρίποντο» για την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο.

«Καρδιοχτύπησε» απέναντι στη Σουόνσι η Μάντσεστερ Σίτι, αλλά τελικά επιβλήθηκε με 2-1 και μείωσε στο -10 από την πρωτοπόρο Τσέλσι. Μεγάλος πρωταγωνιστής των «πολιτών» ήταν ο Βραζιλιάνος, Γκάμπριελ Ζεσούς, ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ, το δεύτερο στις καθυστερήσεις του ματς που ήταν και το νικητήριο (είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Σίγκουρτσον στο 81΄ για τους «κύκνους»).

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις