Super League: Βαθμός χρυσάφι για Κέρκυρα στη Λάρισα (1-1)

Σάββατο, 04 Φεβρουαρίου 2017 17:08
UPD:17:09
INTIME SPORTS/ΚΥΔΩΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Ούτε την Κέρκυρα κατάφερε να νικήσει η ΑΕΛ στο γήπεδο της (1-1), αποτέλεσμα που φέρνει την θεσσαλική ομάδα ακόμη πιο κοντά στον υποβιβασμό στην Football League.

Το τελικό αποτέλεσμα είναι θετικό μόνο για τους «Φαίακες», που πήραν άλλον έναν πολύτιμο βαθμό στη μάχη που δίνουν για να παραμείνουν στη Super League. Αντίθετα, η ΑΕΛ παρέμεινε στην επικίνδυνη ζώνη κι όταν δεν μπορεί να πάρει τα ματς με αντιπάλους που έχουν τους ίδιους στόχους, τότε το πιθανότερο είναι πως θα υποβιβαστεί.

Το παιχνίδι ήταν «κομμένο και ραμμένο» για 0-0. Ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, με την Κέρκυρα να έχει περισσότερες τελικές (13 έναντι 6 των Θεσσαλών). Όσο περνούσε η ώρα και το γκολ δεν ερχόταν τόσο περισσότερο αγχώνονταν οι γηπεδούχοι.

Τελικά τη λύση έδωσε στο 80΄ ο Ναζλίδης, ο οποίος με το 8ο εφετινό του γκολ στο πρωτάθλημα έφερε την ομάδα του Σάκη Τσιώλη σε θέση οδηγού. Ούτε τέσσερα λεπτά δεν κράτησαν τα πανηγύρια για τους «βυσσινί», καθώς στο 84΄ μετά από κόρνερ του Επστάιν, ο Νίκιτς πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι και με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα (1-1).

 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις