Π. Χρηστίδης: Η Δημοκρατική Συμπαράταξη δεν ψηφίζει κανένα νέο μέτρο

Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2017 18:21
UPD:18:31
Eurokinissi/ΜΠΟΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Αναφερόμενος στην αξιολόγηση, ο κ. Χρηστίδης σημείωσε ότι «από ό,τι φαίνεται η κυβέρνηση οδηγείται για ακόμα μια φορά σε μία ταπεινωτική συνθηκολόγηση» (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Ανικανότητα, ανεπάρκεια και παντελή έλλειψη οποιουδήποτε σχεδίου καταλόγισε στην κυβέρνηση ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης, υπογραμμίζοντας ότι η Δημοκρατική Συμπαράταξη δεν θα ψηφίσει κανένα νέο μέτρο.

«Ως Δημοκρατική Συμπαράταξη δεν νοούμαστε καμία ψήφιση νέου μέτρου. Δεν θα συμμετέχουμε στη διαδικασία αν έρθει στη Βουλή οποιοδήποτε νέο μέτρο», δήλωσε ο κ. Χρηστίδης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Αναφερόμενος στην αξιολόγηση, ο κ. Χρηστίδης σημείωσε ότι «από ό,τι φαίνεται η κυβέρνηση οδηγείται για ακόμα μια φορά σε μία ταπεινωτική συνθηκολόγηση».

«Η παντελής έλλειψη οποιουδήποτε σχεδίου οδηγεί την κυβέρνηση να παρακαλά με το στυλό στο χέρι την τρόικα να επιστρέψει πίσω με απώτερο σκοπό την παραμονή της ακόμα για μια παραπάνω μέρα στην εξουσία», είπε ο κ. Χρηστίδης.

Έκανε επίσης λόγο για «εμμονές των δανειστών», τονίζοντας ότι ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε «επιχειρεί να εκμεταλλευτεί την ανικανότητα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ για να επιβάλλει το καταστροφικό του δίλημμα GREXIT – διαρκές μνημόνιο λιτότητας». Α

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ στάθηκε εκ νέου ανάγκη για εθνική συνεννόηση, σημειώνοντας ότι η κυβέρνηση έχει χάσει την αξιοπιστία της προς τη διαπραγμάτευση.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή