Συνελήφθη στην Ομόνοια για οχτώ ένοπλες ληστείες σε καταστήματα ΕΛΤΑ

Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2017 15:06
UPD:15:07
Menelaos Myrillas / SOOC/Menelaos Myrillas

Για την ανεύρεση του δράστη, συστάθηκε από την ανωτέρω Υπηρεσία ειδική ομάδα αστυνομικών, η οποία μετά από πολύμηνες αναζητήσεις κατάφερε να ταυτοποιήσει τα στοιχεία του (φωτ. αρχείου).

 

A- A A+

Για ένοπλες ληστείες σε Ταχυδρομικά Καταστήματα σε διάφορες περιοχές της Αττικής συνελήφθη 44χρονος. Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιαστεί οχτώ περιπτώσεις ληστειών σε υποκαταστήματα των ΕΛΤΑ.

Ο 44χρονος συνελήφθη στην περιοχή της Ομονοίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο δράστης απο τον Μάρτιο του 2015, εισέρχονταν σε Ταχυδρομικά Καταστήματα, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά και με την απειλή πιστολιού ακινητοποιούσε πελάτες και υπαλλήλους και αφαιρούσε χρηματικά ποσά από τα ταμεία. Επιπλέον κατά τη διαφυγή του χρησιμοποιούσε οχημα συγκεκριμένου τύπου.

Για την ανεύρεση του δράστη, συστάθηκε από την ανωτέρω Υπηρεσία ειδική ομάδα αστυνομικών, η οποία μετά από πολύμηνες αναζητήσεις κατάφερε να ταυτοποιήσει τα στοιχεία του.

Από έρευνα στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων, δύο φυσίγγια και ένας γεμιστήρας ενώ ακόμη κατασχέθηκε και ένα αυτοκίνητο ως μέσο διάπραξης των ληστειών.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή