Ν.Δ.: Ο Αλ. Τσίπρας ξεπούλησε την ΤΡΑΙΝΟΣΕ όσο πουλήθηκε μια ελληνική εφαρμογή για ταξί

Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2017 23:25
UPD:03/02/2017 01:09
Eurokinissi/ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ

Η Ν.Δ. κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «προσπαθεί με κάθε τρόπο να μεταφέρει το παιχνίδι στο αγαπημένο της γήπεδο. Αυτό του διχασμού, του φανατισμού, των ψεμάτων και του λαϊκισμού».

A- A A+

Πανικό καταλόγισε στην κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία, δίνοντας συνέχεια στον «πόλεμο» ανακοινώσεων, στον απόηχο της σύγκρουσης που είχαν στη Βουλή ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σε ανακοίνωσή της, η Ν.Δ. σημείωσε ότι, «ο κ. Τσίπρας ήταν αυτός που εκλιπαρούσε για βοήθεια το ΔΝΤ, με την επιστολή του υπουργού οικονομικών Ευκλείδη. Τσακαλώτου στις 23 Ιουλίου 2015 και το καλούσε σε  "συνέχιση της συνεργασίας"».

Τόνισε επίσης ότι κ. Τσίπρας «κατάφερε να ξεπουλήσει την ΤΡΑΙΝΟΣΕ όσο πουλήθηκε μια ελληνική εφαρμογή για ταξί». «Όσο για τις τράπεζες, καλό θα ήταν να μη λέει λέξη», πρόσθεσε η Ν.Δ.

Η Ν.Δ. κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «προσπαθεί με κάθε τρόπο να μεταφέρει το παιχνίδι στο αγαπημένο της γήπεδο. Αυτό του διχασμού, του φανατισμού, των ψεμάτων και του λαϊκισμού» και πρόσθεσε ότι «δεν θα την ακολουθήσουμε». 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή