Ολυμπιακός: Πάλι εκτός αποστολής ο Ντομίνγκες

Τετάρτη, 01 Φεβρουαρίου 2017 15:25
UPD:15:27
INTIME SPORTS/LATO KLODIAN
A- A A+

Εκτός αποστολής άφησε για μία ακόμη φορά τον Τσόρι Ντομίνγκες ο Πάουλο Μπέντο, από την αυριανή ρεβάνς των «16» του Κυπέλλου με τον Άρη στο Καραϊσκάκη.

Ο σκόρερ των Πειραιωτών στο πρώτο παιχνίδι που έγινε στο «Κλεάνθης Βικελίδης», Καρίμ Ανσαριφάρντ, συμπεριλήφθηκε ξανά στην αποστολή, στην οποία επιστρέφουν οι Μάρτινς και Φιγκέιρας (ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών τους), ο Ρομαό (επέστρεψε από το Κόπα Άφρικα) και ο νεοαποκτηθείς, Παρέδες.

Από εκεί και πέρα, ο Πορτογάλος τεχνικός είναι ξεκάθαρο, πλέον, πως δεν υπολογίζει τον Τσόρι Ντομίνγκες που τον άφησε ξανά εκτός 18άδας χωρίς να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα ο Αργεντινός, ενώ δε συμπεριλήφθηκαν ούτε ο ανέτοιμος, Μποτία, ο Ντα Κόστα που ήρθε πρόσφατα από το Κόπα Αφρικα, ο Ντε Λα Μπέγια για λόγους ξεκούρασης, ο Καπίνο καθώς θα ξεκινήσει ο Λεάλι και οι Καμπιάσο, Ιντέγε για λόγους τακτικής.

Η αποστολή απαρτίζεται από τους: Ανδρούτσο, Μπουχαλάκη, Ρομαό, Καρντόσο, Χουτεσιώτη, Σισοκό, Φορτούνη, Λεάλι, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Μάρτινς, Ανσαριφάρντ, Μανθάτη, Νικολάου, Ρέτσο, Σεμπά, Παρέδες, Βιάνα. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις