Δ. Τσιόδρας: Να ξαναβάλουν στο συρτάρι τα σενάρια καταστροφής

Τετάρτη, 01 Φεβρουαρίου 2017 12:43
UPD:12:44
Eurokinissi/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

«Διάφοροι στην κυβέρνηση φαίνεται ότι δεν έχουν βάλει στο συρτάρι τα σενάρια που επεξεργάζονταν το 2015 για σύγκρουση με την Ε.Ε. Με αφορμή τη διαπραγμάτευση, φλερτάρουν ξανά με ιστορίες καταστροφής, σε απόλυτη σύμπλευση με ακραίες δυνάμεις στην Ευρώπη» ανέφερε ο κ. Τσιόδρας.

A- A A+

Να πάρει «καθαρή θέση» απέναντι σε όσους «φλερτάρουν ξανά με ιστορίες καταστροφής» κάλεσε τον Πρωθυπουργό ο εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού, Δημήτρης Τσιόδρας.

«Η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας δεν είναι συγκυριακή απόφαση, είναι στρατηγική επιλογή. Διάφοροι στην κυβέρνηση φαίνεται ότι δεν έχουν βάλει στο συρτάρι τα σενάρια που επεξεργάζονταν το 2015 για σύγκρουση με την Ε.Ε. Με αφορμή τη διαπραγμάτευση, φλερτάρουν ξανά με ιστορίες καταστροφής, σε απόλυτη σύμπλευση με ακραίες δυνάμεις στην Ευρώπη» ανέφερε ο κ. Τσιόδρας.

Εκτίμησε ακόμη ότι «κάποιοι στο Μαξίμου θεωρούν ότι η συζήτηση βολεύει γιατί η δραματοποίηση της κατάστασης τους βοηθά να περάσουν πιο εύκολα τα μέτρα» και προειδοποίησε ότι «τα σενάρια καταστροφής υπάρχει κίνδυνος κάποια στιγμή να γίνουν αυτοεκπληρούμενη προφητεία».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή