Βουλή: Στην Ολομέλεια το πόρισμα για τα δάνεια κομμάτων - ΜΜΕ

Τετάρτη, 01 Φεβρουαρίου 2017 07:32
UPD:11:01
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ
A- A A+

Στην Ολομέλεια της Βουλής θα συζητηθεί στις 13:00 το πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής που διερεύνησε τη νομιμότητα της δανειοδότησης των κομμάτων και των μέσων ενημέρωσης.

Η συζήτηση, που θα γίνει σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων, αναμένεται να μετατραπεί σε σύγκρουση εφ' όλης της ύλης, αφού θεωρείται δεδομένο πως οι τοποθετήσεις θα αφορούν τη διαπραγμάτευση, αλλά και τη συζήτηση που άνοιξε την Τρίτη για επιστροφή στη δραχμή. 

Σε συνέντευξή του στην «Εφημερίδα των Συντακτών» ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, αναφέρει ότι η σημερινή συζήτηση στη Βουλή «θα αναδείξει κάθε είδους ευθύνη για τη λεηλασία που έλαβε χώρα για πάρα πολλά χρόνια σε βάρος του ελληνικού λαού».

«Η Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ πριν πουν, όμως, οτιδήποτε για τις δανειοδοτήσεις κομμάτων και ΜΜΕ από τις τράπεζες, πρέπει να πουν στον λαό ποιοι πήραν τα δάνεια, γιατί τα πήραν, τι τα έκαναν, αν θα τα επιστρέψουν και πότε», προσθέτει και προειδοποιεί για «δυσάρεστες εκπλήξεις» τους «φοροφυγάδες και τους εκπροσώπους της διαπλοκής».

naftemporiki.gr με πληροφορίες από ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή