Ερυθρόλευκος ο Παρέδες

Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2017 16:52
UPD:16:57
INTIME SPORTS/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
A- A A+

Η τρίτη (ίσως και τελευταία) μεταγραφή του Ολυμπιακού στην περίοδο του Ιανουαρίου είναι γεγονός, με τους Πειραιώτες να ανακοινώνουν την απόκτηση του Βίκτορ Παρέδες από την Γουότφορντ.

Ο 29χρονος δεξιός μπακ από το Εκουαδόρ αποκτήθηκε με σκοπό να καλύψει το κενό του Ομάρ Ελαμπντελαουΐ, που πήγε στην Χαλ. Και αυτός προέρχεται από το αγγλικό πρωτάθλημα, όπως και ο Αλί Σισοκό (Άστον Βίλα, και συγκεκριμένα από την Γουότφορντ. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής υπέγραψε έως το τέλος της σεζόν με τη μορφή του δανεισμού, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» διατηρούν την οψιόν αγοράς του από το σύλλογο της Premier League.

Η Γουότφορντ ανακοίνωσε πρώτα το δανεισμό του παίκτη στον Ολυμπιακό και ακολούθησε η ελληνική ΠΑΕ. «Ο ακραίος μπακ της Γουότφορντ, Χουάν Κάρλος Παρέδες, θα συνεχίσει ως δανεικός στον Ολυμπιακό μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν. 

Οι πρωταθλητές Ελλάδας διατηρούν επίσης οψιόν απόκτησης του διεθνούς παίκτη από το Εκουαδόρ το καλοκαίρι. Ο 29χρονος Παρέδες, έπαιξε 61 φορές για τη Γουότφορντ από το 2014, όταν και αποκτήθηκε από την Μπαρτσελόνα του Εκουαδόρ» ανέφερε το κείμενο που έδωσε στη δημοσιότητα η Γουότφορντ, ενώ αυτό του Ολυμπιακού είναι ακόμη πιο λιτό:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του αμυντικού από το Εκουαδόρ, Χουάν Κάρλος Παρέδες Ρεάσκο, από την Αγγλική Γουότφορντ».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις