Χ. Θεοχάρης: Να πάρει θέση ο κ. Τσίπρας για τις δηλώσεις Ξυδάκη

Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2017 11:54
UPD:11:54
Eurokinissi/EUROKINISSI

Όπως σημειώνει ο ανεξάρτητος βουλευτής, «όλοι μπορούν να καταλάβουν γιατί στον ΣΥΡΙΖΑ θέλουν τη δραχμή», όταν «με το ευρώ η κυβέρνηση κατάφερε να αυξήσει τους μισθούς του δημοσίου κατά 1,3 δισ. μέσα σε ένα χρόνο -από το 2015 έως το 2016».

A- A A+

Να πάρει θέση για τις απόψεις του Ν. Ξυδάκη περί δραχμής καλεί τον Πρωθυπουργό ο ανεξάρτητος βουλευτής Χάρης Θεοχάρης, χαρακτηρίζοντας «αστεία» τα επιχειρήματα του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ θέλει συζήτηση στη Βουλή για τη δραχμή γιατί -όπως είπε- με αυτή μεγαλουργήσαμε 200 χρόνια. Το επιχείρημα είναι αστείο. Τα 200 χρόνια με τη δραχμή, κατά αντιστοιχία με τα 400 χρόνια υπό τον ζυγό των Τούρκων, αποτελεί ένα υπεραπλουστευτικό σχήμα», αναφέρει ο κ. Θεοχάρης προσθέτοντας: «Ας μας πει ο κ. Ξυδάκης, έχει σχέδιο μετάβασης στη δραχμή ή πάλι με γιουρούσια στο νομισματοκοπείο θα τη βγάλουμε;».

Όπως σημειώνει ο ανεάρτητος βουλευτής, «όλοι μπορούν να καταλάβουν γιατί στον ΣΥΡΙΖΑ θέλουν τη δραχμή», όταν «με το ευρώ η κυβέρνηση κατάφερε να αυξήσει τους μισθούς του δημοσίου κατά 1,3 δισ. μέσα σε ένα χρόνο -από το 2015 έως το 2016». «Με αυτό το πολιτικό σύστημα η δραχμή είναι καταστροφική. Με ένα άλλο, δε θα τη χρειαζόμασταν. Ας μην υπάρχει αμφιβολία. Στο -25% του ΑΕΠ θα προστεθεί τουλάχιστον -15% ακόμη. Και θα το πληρώσουν οι πιο αδύναμοι», προσθέτει ο κ. Θεοχάρης.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή