«Αετός» ο Μιλιβόγεβιτς

Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2017 20:28
UPD:20:32
INTIME SPORTS/INTIMEsports

Ο διεθνής Σέρβος μέσος θα μεταβεί άμεσα στην Αγγλία για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους «αετούς» (φωτ. αρχείου). 

A- A A+

Την φανέλα της Κρίσταλ Πάλας θα φοράει στο εξής ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς.

Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στην ομάδα της Premier League έχουν ξεκινήσει εδώ κι αρκετό καιρό, έφτασαν σε οριακό σημείο, αλλά τελικά ο ποδοσφαιριστής θα ενταχθεί άμεσα στο ρόστερ των «αετών» καθώς οι δύο πλευρές έφτασαν σε οριστική συμφωνία.

Εδώ κι αρκετές ημέρες ο παίκτης «παρέλασε» από αρκετές ομάδες του κορυφαίου πρωταθλήματος (Χαλ, Σαουθάμπτον, Γουότφορντ, Σάντερλαντ, Λέστερ και Γουεστ Χαμ), αλλά τελικά θα καταλήξει στην Κρίσταλ Πάλας. Το μόνο που απομένει είναι να ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες της μεταγραφής κι εκτός απρόοπτου εντός της Τρίτης (31/01) θα γίνουν και οι σχετικές ανακοινώσεις.

Ο διεθνής Σέρβος μέσος θα μεταβεί άμεσα στην Αγγλία για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους «αετούς». 

Προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί το ποσό της μεταγραφής, ούτε η χρονική διάρκεια του συμβολαίου που θα υπογράψει ο παίκτης. Αρχικά οι απαιτήσεις του Ολυμπιακού έφταναν τα 15 εκ. ευρώ, αλλά από τα ΜΜΕ της Αγγλίας διαρρέεται ότι η Κρίσταλ Πάλας θα πληρώσει στον Ολυμπιακό 13 εκ. ευρώ.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις