Γ. Μουζάλας: Άμεση διερεύνηση των θανάτων στη Μόρια

Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2017 17:29
UPD:17:40
INTIME NEWS/ΤΟΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Κατά τη διάρκεια άτυπης ενημέρωσης, ο Γιάννης Μουζάλας τόνισε ότι δεν μπορεί να αποσυνδέσει τους θανάτους από το γεγονός του υπερπληθυσμού στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Την άμεση διερεύνηση των αιτιών που οδήγησαν στους θανάτους μεταναστών στην Μόρια ζήτησε ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας που δήλωσε συντετριμμένος.

Κατά τη διάρκεια άτυπης ενημέρωσης, τόνισε ότι δεν μπορεί να αποσυνδέσει τους θανάτους από το γεγονός του υπερπληθυσμού στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης και πρόσθεσε ότι το υπουργείο περιμένει τα αποτελέσματα των ιατροδικαστικών εξετάσεων για να προβεί εκ νέου σε ενημέρωση.

Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα βρέθηκε τρίτος άνθρωπος νεκρός στον καταυλισμό προσφύγων στη Μόρια. Πρόκειται για Πακιστανό ηλικίας περίπου 20 ετών. 

Είχαν προηγηθεί τις προηγούμενες μέρες οι θάνατοι δύο ακόμη ανθρώπων στην ίδια δομή φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών. 

Το Σάββατο βρέθηκε νεκρός έξω από τη σκηνή του 45χρονος Σύρος, ενώ την περασμένη Τρίτη 24 Ιανουαρίου πέθανε άλλος ένας άνδρας, 22 ετών, που καταγόταν από την Αίγυπτο.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή