Μία ανάσα από την ΑΕΚ ο Βινίσιους

Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2017 14:31
UPD:14:51
INTIME SPORTS/ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ VICHOS NIKOS
A- A A+

Παίκτης της ΑΕΚ θα πρέπει να θεωρείται ο Βινίσιους Φρέιτας.

Η συμφωνία της Ένωσης με τη Λάτσιο για την παραχώρηση του Βραζιλιάνου παίκτη είναι οριστική και ο 23χρονος αριστερός μπακ θα ενταχθεί από τώρα στο δυναμικό των «κιτρινόμαυρων».

Το συμβόλαιο του παίκτη με τους «λατσιάλι» τελείωνε στο τέλος της σεζόν, παρ΄ όλα αυτά βρέθηκε η «χρυσή τομή» και η μεταγραφή του στην ελληνική ομάδα θα ολοκληρωθεί άμεσα. 

Λάτσιο και ΑΕΚ βρίσκονται ήδη στη διαδικασία ανταλλαγής εγγράφων κι όταν τελειώσει η διαδικασία ο παίκτης θα ενημερωθεί για να μπει στο αεροπλάνο και να ταξιδέψει στην Αθήνα. 

Η ομάδα της Ρώμης θα διατηρήσει ένα ποσοστό σε πιθανή μεταπώληση του ποδοσφαιριστή, κάτι που είχε θέσει ως βασικό όρο από την έναρξη των συζητήσεων με την Ένωση. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ αποδέχτηκαν το αίτημα των Ιταλών κι έτσι ο Βινίσιους θα αποτελέσει - εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου - την τελευταία μεταγραφή της διοίκησης στην περίοδο του Ιανουαρίου. 

            Μελισσανίδης προς παίκτες: «Κύπελλο και Champions League»

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε η ΠΑΕ ΑΕΚ στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων. Ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Δημήτρης Μελισσανίδης έδωσε το παρόν και στη σύντομη ομιλία του ζήτησε από τους παίκτες να κατακτήσουν το Κύπελλο και να βγάλουν την ομάδα πρώτη στα play offs για να παίξει στο Champions League.

«Καλή χρόνια σε όλους. Σας εύχομαι προσωπική επιτυχία και δύναμη και σε εσάς και στις οικογένειες σας. Θεωρώ ότι έχουμε καλή ομάδα και πραγματικά το πιστεύω ότι όλοι είστε πολύ καλοί ποδοσφαιριστές, αλλά βέβαια το ποδόσφαιρο χρειάζεται και τύχη.

Δεν την είχαμε σε πολλά ματς, αλλά κάναμε και εμείς πολλά λάθη. Δεν είμαι όμως εδώ για λόγια λυπητερά. Πιστεύω και είμαι σίγουρος ότι θα κατακτήσουμε το κύπελλο, όπως κάναμε και πέρυσι, και ότι θα πάμε στα play off για να παίξουμε στην Ευρώπη και στο Champions League». 

Οι τυχεροί από την κοπή της πίτας ήταν ο Κώστας Γαλανόπουλος, ο οποίος με το πρώτο φλουρί που του έτυχε κέρδισε ένα ταξίδι στη Βιέννη για δυο άτομα, ενώ τα άλλα δύο έτυχαν στους Γιόχανσον και Πεκχαρτ, που κέρδισαν από ένα tablet, ενώ σε κλήρωση που πραγματοποιήθηκε, ο Αντρέ Σιμόες κέρδισε 1.000 ευρώ σε μετρητά.

 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις