Πρόγνωση καιρού

Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου 2005 07:00
A- A A+

Yψηλές, για την εποχή θερμοκρασίες, με ενίσχυση των νοτίων ανέμων από το απόγευμα, προβλέπει για σήμερα Παρασκευή, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Αραιές νεφώσεις, που αργότερα θα πυκνώσουν. Το πρωΐ, η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Ανεμοι: Ασθενείς και αργότερα νότιοι μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 1 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα: Αραιές νεφώσεις, κατά τόπους πιο πυκνές, με πιθανότητα ασθενών βροχών το πρωΐ, στα βορειοδυτικά. Ανεμοι: Νότιοι μέτριοι, στο Ιόνιο τοπικά ισχυροί και αργότερα πολύ ισχυροί. Θερμοκρασία: Από 4 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Αραιές νεφώσεις, κατά τόπους πιο πυκνές, με πιθανότητα ασθενών βροχών από το απόγευμα, στα νότια. Θερμοκρασία: Από 3 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Αραιές νεφώσεις, κατά τόπους πιο πυκνές, με ασθενείς βροχές μετά το μεσημέρι, κυρίως στην Κρήτη. Ανεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί μέτριοι, ενισχυόμενοι αργότερα σε ισχυρούς. Θερμοκρασία: Από 9 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Αραιές νεφώσεις, που αργότερα θα πυκνώσουν. Ανεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι και αργότερα ισχυροί. Θερμοκρασία: Από 8 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Aττική

Αραιές νεφώσεις, που αργότερα θα πυκνώσουν. Ανεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι και αργότερα ισχυροί. Θερμοκρασία: Από 6 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Αραιές νεφώσεις, που αργότερα θα πυκνώσουν. Το πρωΐ, η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Ανεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς και αργότερα νοτιοανατολικοί μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 5 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Νεφώσεις, με ασθενείς βροχές, προβλέπει για αύριο Σάββατο η ΕΜΥ, οι οποίες σταδιακά από το απόγευμα θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές καταιγίδες. Τη νύχτα θα χιονίσει στα ορεινά της Βόρειας Ελλάδας. Στα δυτικά πάντως, θα υπάρχουν και διαστήματα βελτίωσης. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από νότιες διευθύνσεις, μέτριοι, που από το βράδυ θα στραφούν σε βορειοδυτικούς και θα ενισχυθούν. Στην υπόλοιπη χώρα θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί ισχυροί, μέχρι πολύ ισχυροί και τοπικά στο Αιγαίο, θυελλώδεις. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή