Ν.Δ.: Η αξιοπιστία του κ. Μουζάλα αμφισβητείται πλέον διεθνώς

Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2017 16:44
UPD:16:45
INTIME NEWS/ΜΠΑΜΠΟΥΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

«Η αξιοπιστία του κ. Μουζάλα αμφισβητείται, πλέον, διεθνώς», αναφέρει ο τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής της Ν.Δ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, με αφορμή τις ευθύνες που επέρριψε η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες στο υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής για την πλημμελή προετοιμασία των προσφυγικών καταυλισμών για την υποδοχή του χειμώνα.  

Ο κ. Βαρβιτσιώτης σημειώνει ότι «η πασίδηλη κυβερνητική ανεπάρκεια στο ζήτημα του προσφυγικού - μεταναστευτικού προκαλεί, για ακόμη μία φορά, καταγγελίες και υποδείξεις από παγκόσμιους οργανισμούς, που εκθέτουν και διασύρουν διεθνώς τη χώρα μας».

«Αυτή τη φορά είναι η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ που, μετά την αρμόδια Ευρωπαϊκή Επιτροπή, έρχεται και στηλιτεύει τον τρόπο διαχείρισης των υψηλών κονδυλίων, που έχει στη διάθεσή της η χώρα μας, αφήνοντας σαφείς υπόνοιες για παντελή απουσία διαφάνειας», συμπληρώνει.

Ο αρμόδιος τομεάρχης της Ν.Δ. διερωτάται «μήπως “στο σχέδιο δολοφονίας χαρακτήρα του” κ. Μουζάλα, για το οποίο κατηγορούσε πριν λίγες ημέρες τη Νέα Δημοκρατία, εμπλέκεται , από σήμερα, και όλη η διεθνής κοινότητα;».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή