Euroleague: Η Αρμάνι ταπείνωσε τον Ολυμπιακό

Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2017 23:36
UPD:23:53
A- A A+

Τραγικός στο Μιλάνο ο Ολυμπιακός, γνώρισε ταπεινωτική ήττα από την ουραγό της Ευρωλίγκας Αρμάνι με 83-99 και έχασε την ευκαιρία να βρεθεί στην πρώτη θέση, μαζί με ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Ρεάλ.

Οι «ερυθρόλευκοι» γνώρισαν την έκτη ήττα σε 19 αγώνες, το χειρότερο όμως είναι πως οι δύο από αυτές έγιναν απέναντι στις ουραγούς της διοργάνωσης, καθώς είχε προηγηθεί εκείνη από τη Γαλατασαράι στην Τουρκία.

Ως εκ τούτου κριτική για το παιχνίδι δεν μπορεί να γίνει. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είχε προειδοποιήσει τους παίκτες του για τους κινδύνους, όμως εκείνοι έμοιαζαν να πελαγοδρομούν στην επίθεση, παίζοντας τραγική άμυνα και χάνοντας το ένα μετά το άλλο τα ριμπάουντ.

Ο ρούκι στην Ευρωλίγκα Ντάβιντε Πάσκολο πέτυχε 15 πόντους και πήρε 6 ριμπάουντ, «εκτελώντας» τον Ολυμπιακό με το... παιχνίδι της ζωής του. Η καθοριστική φάση έγινε πάντως στο 32΄, όταν οι φιλοξενούμενοι είχαν μειώσει σε 72-73 σαστίζοντας τους Ιταλούς.

Ο Γουότερς έκανε επίθεση και προσπάθησε με «μπομπίτα» για το προσπέρασμα αλλά αστόχησε και στην αμέσως επόμενη φάση ο ίδιος έκανε αντιαθλητικό φάουλ στον Πάσκολο. Με 2/2 απ΄ αυτόν και καλάθι του Μάτσβαν στην επαναφορά της μπάλας η διαφορά έφτασε στους 5 πόντους και το γήπεδο έγινε πια... κατηφορικό.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις