Super League: Ο Γιουσούφ «έσωσε την παρτίδα» για τον Λεβαδειακό

Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2017 19:06
UPD:19:18
INTIME SPORTS
A- A A+

Το γκολ του Γιουσούφ στο 73΄ έδωσε τον ένα βαθμό στον Λεβαδειακό με τον Ατρόμητο (1-1) στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Super League.

Οι Βοιωτοί ήθελαν πάρα πολύ το «τρίποντο» για να απομακρυνθούν από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, ενώ οι Περιστεριώτες «έψαχναν» για την πρώτη τους νίκη μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα.

Προηγήθηκαν στο 10΄ με τον Λε Ταλέκ, αλλά στην επανάληψη οι γηπεδούχοι κατάφεραν χωρίς να παίξουν καλό ποδόσφαιρο να φτάσουν στην ισοφάριση με τον Γιουσούφ στο 73΄ και με αυτό τον τρόπο να «σώσουν την παρτίδα».

Οι γηπεδούχοι αγνοούσαν τον βαθμό στις επτά τελευταίες αγωνιστικές (τελευταία φορά είχαν επικρατήσει με 3-0 του Ηρακλή) και έπαιζαν κυριολεκτικά «με την πλάτη στον τοίχο». Βρέθηκαν πολύ νωρίς πίσω στο σκορ από την κεφαλιά του Λε Ταλέκ, αλλά δεν το έβαλαν κάτω.

Πίεσαν περισσότερο στο δεύτερο μέρος, είχαν δοκάρι με τον Κουλιμπαλί στο 49΄ και τελικά έφτασαν στην ισοφάριση στο 73΄ με τον Γιουσούφ, μετά την προσπάθεια του Μάντζιου.

Οι Περιστεριώτες παρέμειναν χωρίς νίκη από τις 7 Ιανουαρίου (μία ισοπαλία και 2 ήττες), όταν στο πλαίσιο της εξ αναβολής αναμέτρησης της 2ης αγωνιστικής είχαν επικρατήσει στο Περιστέρι του Λεβαδειακού με 2-0.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις