La Liga: Αντίδραση με Ράμος η Ρεάλ Μαδρίτης

Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2017 19:16
UPD:19:18
REUTERS/JAVIER BARBANCHO
A- A A+

«Αέρα» 4 βαθμών από τη Σεβίλη και 5 από τη Μπαρτσελόνα απόκτησε η Ρεάλ Μαδρίτης με το νικηφόρο 2-1 επί της Μάλαγα στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Πριν από έξι ημέρες ο Σέρχιο Ράμος ήταν ο «μοιραίος» παίκτης της «Βασίλισσας» στο ντέρμπι της La Liga με τη Σεβίλη. Στο 85΄ με αυτογκόλ έστειλε άθελά του τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του κι έδωσε την ευκαιρία στους Ανδαλουσιάνους να ισοφαρίσουν το παιχνίδι και λίγο αργότερα να το κερδίσουν στις καθυστερήσεις με το γκολ του Γιόβετις.

Ο αρχηγός των «μερνέγκες», όμως, δεν το έβαλε κάτω και «πήρε το αίμα του πίσω» χαρίζοντας τους το «τρίποντο» επί της Μάλαγα με 2-1 και ταυτόχρονα... αέρα 4 βαθμών από της Σεβίλη και 5 από τη Μπαρτσελόνα ενώ έχουν κι ένα ματς λιγότερο.

Από ισάριθμες πάσες του Τόνι Κρόος ο Ράμος βρήκε δύο φορές το δρόμο προς τα δίχτυα στο πρώτο μέρος κι όπως αποδείχθηκε τα γκολ αυτά ήταν αρκετά για να δώσουν στο συγκρότημα του Ζινεντίν Ζιντάν το πολύτιμο «τρίποντο». Ο Χουάνπι μείωσε στο 63΄ για τους φιλοξενούμενους, που δεν κατάφεραν τίποτα περισσότερο.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις