«Διπλό» για Champions League η Χοφενχάιμ

Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2017 18:44
UPD:18:52
REUTERS/WOLFGANG RATTAY

Φωτογραφία αρχείου

A- A A+

Ομάδα ικανή για το καλύτερο αποδεικνύει ότι είναι η Χοφενχάιμ, η οποία πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Αουγκσμπουργκ με 2-0 και... βλέπει Champions League.

Ο Κώστας Σταφυλλίδης ήταν βασικός με τους γηπεδούχους, αλλά δεν κατάφερε να πανηγυρίσει με την ομάδα του. Δεν έγινε το ίδιο και με τον έτερο Έλληνα που αγωνίζεταο σε ομάδα της Bundesliga, Σωκράτη Παπασταθόπουλο.

Ο κεντρικός αμυντικός της Ντόρτμουντ, που ήταν βασικός κι αναντικατάστατος και στο σημερινό ματς με τη Βέρντερ Βρέμης, είδε την ομάδα του να παίρνει μεγάλο «διπλό» με 2-1 χάρις στο γκολ του Πίστσεκ στο 71΄. Στο 5΄ ο Σούρλε είχε δώσει προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, αλλά ο Μπάρτελς έφερε το ματς στα ίσια στο 59΄.

Το ντεμπούτο του Κυριάκου Παπαδόπουλου στην ενδεκάδα του Αμβούργου λίγες ημέρες μετά το δανεισμό του στην ομάδα του Βορρά από την Λειψία δεν ήταν το καλύτερο. Με το γκολ του Γκόμες στο 83΄ οι «λύκοι» επιβλήθηκαν 1-0 και πήραν βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Στο 90΄ η Σάλκε πήρε το «τρίποντο» επί της Ίνγκολστατ με το γκολ του Μπουργκστάλερ, ενώ ισόπαλο χωρίς τέρματα τελείωσε το παιχνίδι ανάμεσα στη Ντάρμστατ και στη Γκλάντμπαχ.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις