Super League: Ντέρμπι πρωτοπόρων στο Καραϊσκάκη

Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2017 09:37
UPD:10:32
REUTERS/Michaela Rehle

Football - Bayern Munich v FC Barcelona - UEFA Champions League Semi Final Second Leg - Allianz Arena, Munich, Germany - 12/5/15 General view of the match ball before the game

A- A A+

Το ντέρμπι του πρώτου (Ολυμπιακός) με το δεύτερο (Ξάνθη) της βαθμολογίας (19:30) ξεχωρίζει από το σημερινό «πρώτο πιάτο» της 17ης αγωνιστικής της Super League.

Μετά από δύο σερί εκτός έδρας ισοπαλίες (Πλατανιάς, Αστέρας Τρίπολης) οι «ερυθρόλευκοι» θα επιδιώξουν να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα και να ξεφύγουν από τους Ακρίτες, που πραγματοποιούν εκπληκτική πορεία στο πρωτάθλημα και μετά από 16 αγωνιστικές βρίσκονται στην 2η θέση με 8 βαθμούς διαφορά από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου θα παραταχθεί χωρίς τον πρώτο σκόρερ της και του πρωταθλήματος (με τον Ιντέγε), Γιουνές, ο οποίος λόγω τιμωρίας δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Αρκετές απουσίες θα έχουν και πάλι οι Πειραιώτες, καθώς ο Πάουλο Μπέντο δεν υπολογίζει στους ανέτοιμους, Μάρτινς και Μποτία, αλλά και στους διεθνείς, Ντα Κόστα, Ρομαό (Κόπα Άφρικα).

Η «αυλαία» θα ανοίξει στις 15:00 με το ντέρμπι ουραγών, Ηρακλής-Βέροια, ενώ στις 17:15 ο Πανιώνιος, μετά την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα (0-1) θα φιλοξενήσει τον Παναιτωλικό που προέρχεται από τη μεγάλη επιτυχία επί της ΑΕΚ (3-2).

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις