Μικρή η ζημιά με Σίνγκλετον

Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2017 18:37
UPD:18:44
INTIME SPORTS/INTIMEsports

Ο τραυματισμός του Αμερικανού φόργουορντ/σέντερ δεν είναι ιδιαίτερα σοβαρός, όπως έδειξαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων που υποβλήθηκε (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Ελαφριά θλάση πρώτου βαθμού στο δικέφαλο του αριστερού του ποδιού υπέστη ο Κρις Σίνγκλετον στο ματς με την Φενέρμπαχτσε.

Ο τραυματισμός του Αμερικανού φόργουορντ/σέντερ στη διάρκεια του τρίτου 10λεπτου του χθεσινοβραδινού αγώνα δεν είναι ιδιαίτερα σοβαρός, όπως έδειξαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων που υποβλήθηκε.

Όπως έγινε γνωστό ταλαιπωρείται από μία ελαφριά θλάση πρώτου βαθμού στο αριστερό πόδι και θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να προλάβει τα κρίσιμα ματς της ερχόμενης εβδομάδας στην Euroleague, με Μπαρτσελόνα (24/01 εντός έδρας) και Ερυθρό Αστέρα (26/01 εκτός), αλλά και το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την 2η αγωνιστική του δεύτερου γύρου της Α1 που ακολουθεί στο ΟΑΚΑ.

Εξυπακούεται ότι θα μείνει εκτός από το προσεχές ματς του Παναθηναϊκού στην Πάτρα με τον Προμηθέα, στο πλαίσιο της πρεμιέρας του Β΄ γύρου του πρωταθλήματος (Κυριακή 22/01).

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις