American Crime Story: Το σκάνδαλο Lewinsky στον τέταρτο κύκλο της σειράς

Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2017 21:15

Οι συνεργάτες του Murphy, σύμφωνα με το Hollywood Reporter,  έχουν ξεκινήσει την αναζήτηση  των ηθοποιών που θα υποδυθούν τη Monica Lewinsky και τη φίλη της Linda Tripp.

A- A A+

Τα δικαιώματα του μπεστ σέλερ του Jeffrey Toobin με τίτλο «A Vast Conspiracy: The Real Sex Scandal That Nearly Brought Down a President», το οποίο ασχολείται με το σκάνδαλο της Monica Lewinsky, απέκτησαν οι εταιρείες Fox 21 Television Studios και FX Productions.

Ο παραγωγός Ryan Murphy επέλεξε το θέμα του βιβλίου του Toobin, όπου αποκαλύπτονται στοιχεία για το ειδύλλιο ανάμεσα στον πρώην Αμερικανό πρόεδρο Bill Clinton και την υπάλληλό του Monica Lewinsky, ως πηγή έμπνευσης για τον τέταρτο κύκλο της σειράς American Crime Story. 

Οι συνεργάτες του Murphy, σύμφωνα με το Hollywood Reporter,  έχουν ξεκινήσει την αναζήτηση  των ηθοποιών που θα υποδυθούν τη Monica Lewinsky και τη φίλη της Linda Tripp, η οποία είχε μαγνητοφωνήσει τις αποκαλύψεις της Lewinsky για τη  σχέση της με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, και τις παρέδωσε στο περιοδικό Νewsweek, το 1998.

naftemporiki.gr

 

Προτεινόμενα για εσάς