People's Choice Awards: Johnny Depp, Ellen DeGeneres οι νικητές που ξεχώρισαν

Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2017 07:05

Ο Johnny Depp ανακηρύχθηκε «κινηματογραφικό ίνδαλμα» της χρονιάς.

A- A A+

Ο Johnny Depp, η σταρ της μικρής οθόνης Ellen DeGeneres και οι ταινίες «Deadpool» και «Finding Dory» ήταν οι νικητές που ξεχώρισαν στην απονομή των 43ων Βραβείων People's Choice.

Οι τιμητικές αυτές διακρίσεις δίνονται στους καλύτερους εκπροσώπους του κινηματογράφου, της τηλεόρασης και της μουσικής έπειτα από ψηφοφορία του κοινού μέσω διαδικτύου.

Ηθοποιοί - Ερμηνείες

Στην τελετή απονομής, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στο Microsoft Theater, ο 53χρονος  Αμερικανός ηθοποιός, παραγωγός και μουσικός Johnny Depp, ανακηρύχθηκε «κινηματογραφικό ίνδαλμα» της χρονιάς.

Ellen DeGeneres  

Η 47χρονη ηθοποιός και παρουσιάστρια εκπομπών λόγου Ellen DeGeneres έγινε η καλλιτέχνης που έχει τιμηθεί με τα περισσότερα Βραβεία People's Choice,  αποσπώντας τρία βραβεία και έχοντας λάβει συνολικά είκοσι από την αρχή της 20χρονης καριέρας της.

Sofía Vergara 

Η 26χρονη Jennifer Shrader Lawrence απέσπασε το βραβείο καλύτερης κινηματογραφικής ηθοποιού, για δεύτερη φορά από το 2015, ενώ στα βραβεία για ηθοποιούς ταινιών δράσης, διακρίθηκαν ο 51χρονος Robert Downey Jr. και η 26χρονη Margot Robbie. Το βραβείο καλύτερης ταινίας αγωνίας απέσπασε το δυνατό ψυχολογικό θρίλερ μυστηρίου «The Girl on the Train».

Jennifer Lopez.

Στις κατηγορίες ερμηνείας βραβεύτηκαν, επίσης, οι Jennifer Lopez, Blake Lively, Tom Hanks, Priyanka Chopra και Sofía Vergara.

Robert Downey Jr.  

Ταινίες

Καλύτερη ταινία και καλύτερη οικογενειακή ταινία αναδείχθηκε το «Finding Dory», το φιλμ των κινηματογραφικών στούντιο Pixar, όπου πρωταγωνιστεί ένα ξεχασιάρικο ψάρι, η Dory, η οποία, εντελώς ξαφνικά και απρόβλεπτα, θυμάται ότι, κάπου στον ωκεανό, έχει μια οικογένεια, που την αγαπά και την περιμένει. Έτσι, ξεκινά μια απίθανη περιπέτεια, για να τη βρει. Η επιστροφή στις ρίζες της θα είναι ένα μάθημα ζωής για όλους τους συνοδοιπόρους της. Η ταινία έγινε το 2016 η μεγαλύτερη επιτυχία στην ιστορία των κινηματογραφικών ταινιών κινουμένων σχεδίων στις ΗΠΑ.

Το «Deadpool» απέσπασε τα βραβεία του καλύτερου φιλμ δράσης και καλύτερου κινηματογραφικού ηθοποιού για την ερμηνεία του Ryan Reynolds. Βασισμένο στον πιο αντισυμβατικό αντι-ήρωα των Marvel Comics, το Deadpool αφηγείται την ιστορία του Wade Wilson, ενός πρώην πράκτορα των ειδικών δυνάμεων και νυν μισθοφόρου, ο οποίος, μετά από ένα μη-εγκεκριμένο πείραμα που του δίνει την ικανότητα να θεραπεύεται πολύ γρήγορα, υιοθετεί το alter ego Deadpool.

Blake Lively

Μουσική

Στις μουσικές κατηγορίες, η Britney Spears απέσπασε τρία βραβεία - καλύτερη γυναίκα καλλιτέχνης, ποπ καλλιτέχνης, αγαπημένη καλλιτέχνης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης- ενώ μοιράστηκε με την Ellen DeGeneres  το βραβείο για την καλύτερη τηλεοπτική συνεργασία.

«Fifth Harmony»   

Ο ποπ τραγουδιστής, στιχουργός, παραγωγός και χορευτής Justin Timberlake ψηφίστηκε ως ο καλύτερος άνδρας καλλιτέχνης και ο τραγουδιστής με το πιο αγαπημένο τραγούδι για το «Can't Stop the Feeling». Τέλος, το αμερικανικό μουσικό γυναικείο συγκρότημα «Fifth Harmony» ανακηρύχθηκε το πιο αγαπημένο συγκρότημα για δεύτερη συνεχή φορά.
 

«The Big Bang Theory» 

Τηλεόραση

Το «Outlander» ψηφίστηκε ως η καλύτερη σειρά και το «The Big Bang Theory» ως η καλύτερη κωμωδία για πέμπτη συνεχή χρονιά, ενώ το «Bates Motel» απέσπασε το βραβείο καλύτερης δραματικής σειράς σε καλωδιακό δίκτυο.

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς