Αμείωτη η κόντρα για το μέλλον του ΔΟΛ

Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2017 15:53
UPD:15:54
INTIME NEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
A- A A+

Συνεχίζεται στη Βουλή η αντιπαράθεση των κομμάτων για την τύχη του ΔΟΛ. «Νομίζω ότι κάποιες πολιτικές δυνάμεις τις ενοχλεί ότι στη διακυβέρνηση είναι αυτοί που κάποτε τους έλεγαν "ξεβράκωτους" από την εποχή της Γαλλικής Επανάστασης», είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Μαντάς και πρόσθεσε αναφερόμενος στον δημοσιογράφο Βασίλη Μουλόπουλο: «Αυτές οι πολιτικές δυνάμεις δεν μπορούν να χωνέψουν ότι ένας άνθρωπος με περγαμηνές στη δημοσιογραφία αναλαμβάνει θέση διοικητικής ευθύνης μετά από πρόσκληση συναδέλφων του. Αν λεγόταν Καψής ή Μιχελάκης δεν θα γινόταν τίποτα». 

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. Νίκος Δένδιας υποστήριξε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να μετατρέψει τον ΔΟΛ σε «κυβερνητικό φερέφωνο με μεθοδεύσεις» και ότι αυτή η εξέλιξη «δεν θα έχει την στήριξή μας». Υπενθύμισε ακόμη ότι «έντυπα του ΔΟΛ εξύβρισαν με χυδαίο τρόπο μερικές φορές τους αρχηγούς της Ν.Δ.. Μήπως θυμάστε πώς είχαν αποκαλέσει τον Κώστα Καραμανλή, τότε νεοεκλεγέντα πρόεδρο της ΝΔ;».

Από την πλευρά του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος εστίασε στις αναφορές του Πρωθυπουργού στον εκδότη της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» Θέμο Αναστασιάδη, για τον οποίο είχε χρησιμοποίησε τον χαρακτηρισμό «κομιστής». Υποστήριξε ότι πρόκειται για «άνανδρη» επίθεση που οφείλεται στο ότι η εφημερίδα γράφει για διορισμούς της κυβέρνησης, ενώ χαρακτήρισε τον κ. Τσίπρα «αυταρχικό λαϊκιστή».

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή