Άνοιγμα θυρίδων και έφοδοι σε σπίτια εμπλεκομένων στο κύκλωμα διαρρηκτών Ρομά

Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2017 19:06
UPD:21:10
Eurokinissi/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Η αστυνομία έκανε εφόδους σε σπίτια σε Ελευσίνα, Ασπρόπυργο, Λιόσια, Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Βέροια (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Κοσμήματα και χρήματα φαίνεται να έκρυβε σε τραπεζικές θυρίδες το κύκλωμα των Ρομά μετά από έρευνα που έκανε η αστυνομία με εντολή των δύο ανακριτών που ερευνούν από τον περασμένο Νοέμβριο την υπόθεση με τις εκατοντάδες ληστείες σε πολυτελείς κατοικίες.

Η αστυνομία έκανε εφόδους σε σπίτια σε Ελευσίνα, Ασπρόπυργο, Λιόσια, Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Βέροια.

Οι δικαστικές αρχές αξιοποιώντας μαρτυρικές καταθέσεις αλλά και στοιχεία που έχουν προκύψει από τις έως τώρα έρευνες προχώρησαν και στο άνοιγμα τραπεζικών θυρίδων σε υποκαταστήματα δύο τραπεζών καθώς εκεί εκτιμήθηκε ότι οι εμπλεκόμενοι έκρυβαν μέρος των κλοπιμαίων.  Σε αυτές τις θυρίδες εκτιμήθηκε ότι οι εμπλεκόμενοι έκρυβαν πανάκριβα κοσμήματα και μετρητά από τις κλοπές.

Το κύκλωμα των Ρομά, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, είχε διαρρήξει εκατοντάδες  πολυτελή σπίτια την τελευταία 5ετία, με λεία μετρητά και ακριβά κοσμήματα.

Όλα τα κατασχεθέντα μεταφέρονται στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια για να ακολουθήσει περαιτέρω έλεγχος για αποτυπώματα και DNA.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης της αστυνομίας εντοπίστηκε και συνελήφθη ένας άνδρας που φέρεται να είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στη συμμορία των Ρομά εναντίον του οποίου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

naftemproriki.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή