Αποθέωση των θριαμβευτών στο ΟΑΚΑ

Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2017 23:12
UPD:23:26
Eurokinissi Sports/ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

Οι 2.000 και πλέον φίλοι του «τριφυλλιού» έκαναν τη νύχτα μέρα άμα τη επιστροφή της αποστολής και δε σταμάτησαν λεπτό να αποθεώνουν τους παίκτες, τον Τσάβι Πασκουάλ, αλλά και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

A- A A+

Την αποθέωση από περίπου 2.000 οπαδούς τους γνώρισαν παίκτες και τεχνικό τιμ του Παναθηναϊκού κατά την άφιξή τους στο ΟΑΚΑ.

Η αλήθεια είναι ότι ο κόσμος του «τριφυλλιού» περίμενε πως και πως μία νίκη επί του Ολυμπιακού μετά τις 6 απανωτές ήττες που είχε γνωρίσει η ομάδα του. Κι όπως γίνεται αντιληπτό το «διπλό» στο ΣΕΦ στον ημιτελικό του Κυπέλλου πανηγυρίστηκε δεόντως από τους φιλάθλους των «πρασίνων» που έσπευσαν μαζικά στο ΟΑΚΑ και περίμεναν την επιστροφή των θριαμβευτών.

Οι 2.000 και πλέον φίλοι του «τριφυλλιού» έκαναν τη νύχτα μέρα άμα τη επιστροφή της αποστολής και δε σταμάτησαν λεπτό να αποθεώνουν τους παίκτες, τον Τσάβι Πασκουάλ, αλλά και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, που βρέθηκε στο ΣΕΦ και παρακολούθησε από κοντά την προσπάθεια του Παναθηναϊκού.

Με που έφτασε το πούλμαν ακινητοποιήθηκε γι΄ αρκετή ώρα από τους οπαδούς των «πρασίνων», ενώ λίγο αργότερα ένας-ένας οι παίκτες και ο Πασκουάλ πνίγηκαν στις αγκαλιές των εκστασιασμένων φιλάθλων. 

Ο Κέι Σι Ρίβερς ήταν αυτός που είχε την... τιμητική του, όντας ο κορυφαίος του Παναθηναϊκού, ενώ το ίδιο έγινε με τον Νϊκο Παππά, παρότι δεν αγωνίστηκε, αλλά και τον Γιάννη Μπουρούση.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις