Η Κύμη ανακοίνωσε τον Όρτον

Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2017 22:23
UPD:22:31
INTIME SPORTS/INTIMEsports

Ο 27χρονος παίκτης, ο οποίος το 2015 φόρεσε την φανέλα της ΑΕΚ αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Λίβανο, ενώ αναμένεται πολύ σύντομα στην Ελλάδα (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Παίκτης της Κύμης είναι από σήμερα ο Ντάνιελ Όρτον.

Η διοίκηση της ομάδας από την Εύβοια επέλεξε τον πρώην σέντερ της ΑΕΚ για να αντικαταστήσει τον Μόργκαν, ο οποίος έσπασε το χέρι του και θα χάσει το υπόλοιπο της περιόδου.

Ο 27χρονος παίκτης, ο οποίος το 2015 φόρεσε την φανέλα της ΑΕΚ αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Λίβανο, ενώ αναμένεται πολύ σύντομα στην Ελλάδα, προκειμένου να τεθεί στη διάθεση του Βασίλη Μπρατσιάκου για την αναμέτρηση του Σαββάτου με το Λαύριο. 

Η ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης SEAJETS ανακοινώνει επισήμως την έναρξη της συνεργασίας της με τον Αμερικάνο σέντερ Ντάνιελ Όρτον. Ήταν εξαρχής ο βασικός στόχος για να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Τζόρνταν Μόργκαν, αλλά ήταν πολύ δύσκολη περίπτωση, καθώς πρόκειται για έναν πολύ ποιοτικό παίκτη που έχει γίνει Draft 1ου γύρου στο NBA, ενώ έχει αγωνιστεί σε τρεις διαφορετικές ομάδες στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου! Μετά από συντονισμένες ενέργειες όμως η διοίκηση της ομάδας μας κατάφερε να πείσει τον 27χρονο αθλητή να στείλει υπογεγραμμένο το νέο του συμβόλαιο και να τον ντύσει με την φανέλα του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης.»

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις