ΠΑΟΚ: «Τέλος» ο Τζαβέλλας

Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2017 13:56
UPD:13:57
INTIME SPORTS/VILLA
A- A A+

Παρελθόν - και τυπικά - από τον ΠΑΟΚ αποτελεί ο Γιώργος Τζαβέλλας.

Ήταν γνωστό εδώ κι αρκετό καιρό ότι ο διεθνής αμυντικός δεν υπολογιζόταν από τον Βλάνταν Ίβιτς και συγκεκριμένα μετά την εντός έδρας ήττα του «δικεφάλου του Βορρά» από τον Ατρόμητο (3-4) στο πλαίσιο της Super League.

Λίγους μήνες μετά την επέκταση της συνεργασίας του με τους  «ασπρόμαυρους» (οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει μέχρι το 2020) ο 29χρονος παίκτης έμεινε ελεύθερος από την ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης για να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του σε ομάδα της αρεσκείας του.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι για να βάλει την υπογραφή του ο Τζαβέλλας στη λύση του συμβολαίου του, εκτός από τα χρήματα που έχει να παίρνει θα εισπράξει και το ποσό που αντιστοιχούσε στον πρώτο χρόνο της νέας συνεργασίας που είχε κάνει με τη διοίκηση. 

Επίσης δε μπήκε κάποια ρήτρα που να του απαγορεύει να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ελληνική ομάδα. Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΠΑΟΚ αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου του Γιώργου Τζαβέλλα. Ευχόμαστε στον ποδοσφαιριστή καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις