Μπάσκετ: Πρόκριση στον τελικό ζήτησαν οι Αγγελόπουλοι

Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2017 23:15
UPD:16/01/2017 08:07
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

O Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος 

A- A A+

Παρουσία των δύο προέδρων της ΚΑΕ πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού πριν από τον αυριανό ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος βρέθηκαν στο ΣΕΦ και ζήτησαν από τους παίκτες την πρόκριση στον τελικό, με στόχο την κατάκτηση του τίτλου για πρώτη φορά από το 2011.

Επιθυμία των «ερυθρόλευκων» είναι το νταμπλ, καθώς φέτος συμπληρώνονται 20 χρόνια από τη χρονιά του triple crown (1997), με τον Ολυμπιακό να μην έχει φτάσει από τότε και στους δύο τίτλους την ίδια χρονιά.

«Θεωρώ πως σε ακόμη ένα παιχνίδι πρέπει να στηριχθούμε στην άμυνά μας, να παίξουμε σύμφωνα με όσα θα μας πει ο προπονητής μας και να προσέξουμε ιδιαίτερα τα δικά μας αμυντικά ριμπάουντ», δήλωσε ο Βαγγέλης Μάντζαρης δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΕΟΚ.

«Δεν πιστεύω πως το συγκεκριμένο ματς θα έχει σχέση με όλα τα προηγούμενα μεταξύ μας που έχουμε δώσει φέτος. Πρόκειται για μια εντελώς διαφορετική υπόθεση μιας και θα είναι ένα νοκ άουτ παιχνίδι, το οποίο όποια ομάδα το κερδίσει θα περάσει στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος και θα διεκδικήσει τον πρώτο φετινό τίτλο της σεζόν», συμπλήρωσε ο διεθνής πλέι μέικερ.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις