«Ερυθρόλευκος» ο Ανσαριφάρντ

Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2017 12:54
UPD:12:55
INTIME SPORTS/ΒΛΑΧΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
A- A A+

Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και με τη... βούλα είναι πια ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, με τον πρωταθλητή Ελλάδας να ανακοινώνει την απόκτηση του Ιρανού διεθνή επιθετικού.

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Καρίμ Ανσαριφάρντ», κοινοποίησαν οι «ερυθρόλευκοι» και στη συνέχεια παρέθεσαν το βιογραφικό του.

Ο 27χρονος Ασιάτης ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Saipa FC, ομάδα της Persian Gulf Pro League. Αφού αγωνίστηκε -από το 2007 ως και το 2012- και στην πρώτη της ομάδα, μετακόμισε στην Persepolis FC.

Το καλοκαίρι του 2013 αποφάσισε να κάνει προχωρήσει στην καριέρα του, παραμένοντας ωστόσο στο ίδιο πρωτάθλημα, μετακομίζοντας στην Tractor Sazi FC.

Το καλοκαίρι του 2014 έκανε το άλμα, ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα της CA Osasuna από την Ισπανία. Μετά από έναν χρόνο στην Ιβηρική, το καλοκαίρι του 2015 ήρθε στην Ελλάδα για τον Πανιώνιο, όπου αγωνίστηκε τον τελευταίο ενάμιση χρόνο.

Πέρυσι έπαιξε σε 36 επίσημα ματς, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, σημειώνοντας 10 γκολ και δίνοντας 2 ασίστ, ενώ φέτος μετρούσε σε 15 αγώνες, 5 γκολ και 3 ασίστ!

Με την Εθνική Ιράν έχει καταγράψει 78 συμμετοχές, με απολογισμό 22 γκολ και 4 ασίστ, συμμετείχε δε στο Μουντιάλ του 2014, στη Βραζιλία.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις