«Logan»: Η τελευταία περιπέτεια του Wolverine

Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2017 22:05
UPD:22:11
A- A A+

Στο διεθνές κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Βερολίνου, που θα πραγματοποιηθεί από τις 9 έως τις 18 Φεβρουαρίου, θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα η τρίτη ταινία με τον 48χρονο Χιου Τζάκμαν στο ρόλο του μεταλλαγμένου Logan.

Η νέα κινηματογραφική περιπέτεια του μεταλλαγμένου ήρωα, βασισμένη στο «Old Man Logan», τη σειρά κόμικς του Mark Millar, εξελίσσεται το 2024 σε ένα μέλλον όπου η έπαυλη των X-Men έχει καταστραφεί και η Γη έχει ισοπεδωθεί και μοιραστεί ανάμεσα σε θρυλικούς κακούς της Marvel.

Μετά τα «X-Men Origins: Wolverine» του 2009 και «The Wolverine» του 2013, στην ταινία  με τίτλο «Logan», o Χιου Τζάκμαν υποδύεται έναν Wolverine που τον έχουν πάρει τα χρόνια ενώ οι δυνάμεις του, που του επέτρεπαν να θεραπεύεται με γρήγορους ρυθμούς, έχουν ατονήσει.

Αυτό θα αλλάξει όταν μία σατανική οργάνωση, υπό την ηγεσία του Ναθάνιελ Έσεξ, προσπαθεί να χρησιμοποιήσει τους εναπομείναντες μεταλλαγμένους στον κόσμο, μετατρέποντάς τους σε όπλα. Ο Logan θα χρειαστεί να απελευθερώσει τον μεταλλαγμένο τιμωρό για να αποτρέψει τα σχέδιά τους, με τη βοήθεια ενός νεαρού κοριτσιού που είναι κλώνος του.

Έχοντας στόχο η τελευταία περιπέτεια του Wolverine να είναι και η πιο τολμηρή, ο σκηνοθέτης Τζέιμς Μάγκολντ, μέσω του λογαριασμού του στο twitter είχε ανεβάσει μέρος του σεναρίου, με την ένδειξη «Αυστηρώς Ακατάλληλο».

Στο «Logan», ο Τζάκμαν ξανασυναντά τον Πάτρικ Στιούαρτ (Καθηγητής Ξαβιέ), ενώ στο σίκουελ του μεταλλαγμένου ήρωα συμπρωταγωνιστούν οι Μπόιντ Χόλμπρουκ («Narkos»), Στίβεν Μέρτσαντ («Extras»), Ρίτσαρντ Γκραντ («Δράκουλας») και Ελίζαμπεθ Ροντρίγκεζ («Οι Σκληροί του Μαϊάμι»).

Η ταινία θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες στις αρχές Μαρτίου.

naftemporiki.gr

 

Προτεινόμενα για εσάς