Ολυμπιακός: Δανεικός στη Ναντ ο Πάρντο

Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2017 19:51
UPD:20:01
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Στον Ολυμπιακό ο Πάρντο δεν είχε μεγάλο χρόνο συμμετοχής φέτος, αφού ο Πάουλο Μπεντο δεν τον εμπιστευόταν ιδιαίτερα και μέχρι τώρα τον είχε χρησιμοποιήσει σε επτά παιχνίδια πρωταθλήματος .

A- A A+

Ολυμπιακός και Ναντ ανακοίνωσαν επίσημα τη μετακίνηση του Φελίπε Πάρντο στη γαλλική ομάδα με τη μορφή του δανεισμού μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Όπως διευκρίνισαν τα «καναρίνια», στη συμφωνία για το δανεισμό του Κολομβιανού επιθετικού υπάρχει ρήτρα απόκτησής του. Στις 6 Ιανουαρίου, πηγή προσκείμενη στο γαλλικό σύλλογο είχε δηλώσει ότι το ποσό της οψιόν θα πρέπει να είναι 4-5 εκατ. ευρώ.

Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής θα συναντήσει στη Ναντ τον Σέρζιο Κονσεϊσάο, τον προπονητή του στην Μπράγκα κατά τη διάρκεια της περιόδου 2014-2015.

Στον Ολυμπιακό ο Πάρντο δεν είχε μεγάλο χρόνο συμμετοχής φέτος, αφού ο Πάουλο Μπεντο δεν τον εμπιστευόταν ιδιαίτερα και μέχρι τώρα τον είχε χρησιμοποιήσει σε επτά παιχνίδια πρωταθλήματος (στα περισσότερα ως αλλαγή) και σε τρία ματς κυπέλλου, όπου μάλιστα πέτυχε ισάριθμα γκολ, ενώ δεν είχε δηλωθεί καν στη λίστα για τους ομίλους του Europa League.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις