Ν.Δ.: Βαριά εκτεθειμένος ο Ν. Παππάς

Δευτέρα, 09 Ιανουαρίου 2017 13:51
UPD:13:51
INTIME NEWS/ΜΠΑΜΠΟΥΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

«Υπόλογο και βαριά εκτεθειμένο» χαρακτηρίζει η Νέα Δημοκρατία τον Νίκο Παππά, σχολιάζοντας την αντίδραση του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής για την προσφυγή των ιδιοκτητών τηλεοπτικών σταθμών στο ΣτΕ σχετικά με την αναστολή της υποχρέωσης υποβολής δήλωσης πόθεν έσχες των ιδίων και στελεχών των καναλιών.

Ο κ. Παππάς έκανε λόγο νωρίτερα για «ενέργεια - πρόκληση των καναλαρχών» ενώ διερωτήθηκε «τι θέλουν να κρύψουν» και «γιατί χρειάζονται αυτό το σκοτεινό πέπλο». 

«Ο κ. Παππάς, ο υπουργός που φιλοδοξούσε να γίνει τροχονόμος της διαπλοκής, δεν μπορεί να κατασκευάζει και να απευθύνει σε άλλους ανύπαρκτα ερωτήματα» αναφέρει το Γραφείο Τύπου της Ν.Δ. σε ανακοίνωσή του, προσθέτοντας: «Προφανώς οι καναλάρχες υποχρεούνται να υποβάλλουν δήλωση πόθεν έσχες και αυτό είναι δεδομένο. Οφείλει, όμως και ο ίδιος να απολογηθεί γιατί δεν ελέγχθηκαν και δεν ήρθαν στη Βουλή - όπως επιβαλλόταν και όπως επίμονα ζητούσε η Νέα Δημοκρατία - τα πόθεν έσχες των υπερθεματιστών».

Η Νέα Δημοκρατία καλεί επίσης τον κ. Παππά «να εξηγήσει πώς και γιατί έγιναν δεκτά ως εγγύηση για τη συμμετοχή του εκλεκτού τους κ. Καλογρίτσα, τα βοσκοτόπια της Ιθάκης τα οποία ανήκουν σε άλλο».

Σημειώνει τέλος ότι ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής «δεν μπορεί να παρακάμψει τις ευθύνες του για το σκάνδαλο που έστησε με τις αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις του για τις τηλεοπτικές άδειες» και «δεν μπορεί πλέον να εξαπατήσει κανένα».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή