Σ. Κόκκαλης : «Αν ο στόχος είμαι εγώ ας χτυπήσουν εμένα»

Τρίτη, 08 Μαρτίου 2005 18:26
A- A A+

Για οργανωμένο και σκοτεινό σχέδιο εξόντωσης του Ολυμπιακού έκανε λογο σήμερα μετά την έκτακτη συνεδρίαση του δ.σ. της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Σωκράτης Κόκκαλης.

«Αν ο στόχος είμαι εγώ ας χτυπήσουν εμένα. Κάτω τα χέρια από τον Ολυμπιακό», υπογράμμισε στις δηλώσεις του ο κ. Κόκκαλης.

Ο πρόεδρος των «ερυθρολεύκων» χαρακτήρισε εξοντωντική την ποινή του αθλητικού δικαστή με την οποία ο Ολυμπιακός υποχρεώνεται να υποδεχθεί την ΑΕΚ στο ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής, για ακόμη μία φορά χωρίς φιλάθλους στις εξέδρες του γηπέδου Καραϊσκάκη.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, έχει ως εξής:

«Μετά τη νέα, άδικη και εξοντωτική απόφαση, δυστυχώς επαληθεύεται η ύπαρξη οργανωμένου και σκοτεινού σχεδίου εξόντωσης του Ολυμπιακού. Είναι πρωτοφανές διεθνώς να αναγκάζεται μία ομάδα να αγωνίζεται χωρίς τους φιλάθλους της στους μισούς αγώνες του πρωταθλήματος. Είναι πρωτοφανές, το μοναδικό σύγχρονο γήπεδο της Ελλάδας, το μόνο αθλητικό έργο που κατασκευάστηκε ποτέ στη χώρα μας με αποκλειστικά ιδιωτικά και όχι κρατικά κεφάλαια, η μοναδική Ολυμπιακή αθλητική εγκατάσταση που δεν επιβαρύνει τον κρατικό προϋπολογισμό, να τιμωρείται εξοντωτικά και άδικα.

Είναι πλέον πρόδηλη η βούληση υπονόμευσης κάθε σοβαρής επενδυτικής ή επιχειρηματικής προσπάθειας στο κατ' ευφημισμό επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Πρώτη απόδειξη τα κατηγορητήρια και οι αποφάσεις των δικαιοδοτικών οργάνων για τα παιχνίδια Αρης-Πανιώνιος, Κέρκυρα-Αρης, Ηρακλής-ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός-ΑΕΚ, Παναθηναϊκός-Αιγάλεω, Ατσαλένιος-Παναθηναϊκός και Παναθηναϊκός-Πανιώνιος.

Δεύτερη απόδειξη η μή εφαρμογή του αθλητικού νόμου στο θέμα συνιδιοκτησίας των ΠΑΕ ΠΑΟ και ΠΑΕ ΟΦΗ.

Τρίτη απόδειξη η φυλάκιση φιλάθλων του Ολυμπιακού, σε αντίθεση με την ασυλία οπαδών του ΠΑΟΚ στην πρόσφατη ζούγκλα της Τούμπας.

Η πικρία και η αγανάκτηση για την συνεχώς επιλεκτική εφαρμογή διατάξεων του νόμου, δεν θα σταματήσει τις προσπάθειές μας για την πρόοδο του Ολυμπιακού και θα συνεχίσουμε όλοι μαζί να αγωνιζόμαστε για το δίκιο του Ολυμπιακού.

Καλούμε όλους τους φιλάθλους της ομάδας μας σε συσπείρωση και επαγρύπνηση για την προστασία του Ολυμπιακού.

Καλούμε τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας να δώσουν μαζί μας τον υπέρ πάντων αγώνα για να πετύχουμε τους στόχους μας και να μας κάνουν όλους υπερήφανους».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις