Ολυμπιακός: «Σειρήνες» από Αγγλία για Ελαμπντελαουΐ

Παρασκευή, 06 Ιανουαρίου 2017 18:15
UPD:18:17
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Στο στόχαστρο τριών αγγλικών ομάδων φέρεται να βρίσκεται ο Ομάρ Ελαμπντελαουΐ σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα του αμερικανικού ESPN.

Παρά το γεγονός ότι ο Νορβηγός δεξιός μπακ έχασε πολύτιμο έδαφος μετά το σοβαρό τραυματισμό του κι ακόμη δεν βρίσκεται στο 100% της φυσικής του κατάσταασης, το ρεπορτάζ του έγκυρου μέσου επικαλείται διοικητικές πηγές των Πειραιωτών που κάνουν λόγο για ενδιαφέρον τριών ομάδων της Premier League, ανάμεσά τους και η Χαλ του Μάρκο Σίλβα.

Οι άλλες δύο είναι η Γουέστ Χαμ και η Μπόρνμουθ. Το δημοσίευμα αναφέρει: «Το μέλλον του Ελαμπντελαουί στον Ολυμπιακό ήταν θέμα έντονης συζήτησης για αρκετό καιρό όταν ο πρώην αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι έφτασε κοντά στο να πάρει μεταγραφή για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τον περασμένο Ιανουάριο.

Πλέον, η Γουέστ Χαμ που έχει βγει στην αγορά ψάχνοντας για δεξί μπακ αφού έχει αντιμετωπίσει προβλήματα σε αυτή τη θέση είναι μια από τις ενδιαφερόμενες. Επίσης, η Μπόρνμουθ θέλει να ενισχυθεί στη θέση και τσεκάρει εδώ και καιρό τον Ελαμπντελαουί ενώ η Χαλ είναι έτοιμη να μπει στη διεκδίκησή του αφού ο νέος της προπονητής και πρώην του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα, είναι μεγάλος θαυμαστής του ποδοσφαιριστή.

Στην παρούσα φάση ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να διαπραγματευθεί τον δανεισμό του Ελαμπντελαουί με οψιόν για μόνιμη μεταγραφή, ενώ το γεγονός ότι μπορεί να λογιστεί σαν παίκτης που προέρχεται από γηγενείς ακαδημίες (σ.σ. της Μάντσεστερ Σίτι) είναι ένα μεγάλο μπόνους για τις αγγλικές ομάδες».

Γίνεται ακόμη σύντομη αναφορά στην επιτυχημένη πορεία του Ομάρ στον Ολυμπιακό μέχρι τη στιγμή του τραυματισμού του, αλλά και το πως ξεκίνησε την καριέρα του στη Νορβηγία πριν μεταπηδήσει στις ακαδημίες της Σίτι χωρίς τελικά να αγωνιστεί ποτέ για την πρώτη της ομάδα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις