Ύστατη προσπάθεια ο Σπανούλης

Τετάρτη, 04 Ιανουαρίου 2017 20:57
UPD:21:12
INTIME SPORTS/ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ VICHOS NIKOS

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού συνέχισε το πρόγραμμα θεραπείας που ακολουθεί μετά τον τραυματισμό του στο ματς με την Φενέρμπαχτσέ και είναι τέτοια η επιθυμία του να δώσει το παρόν στο ντέρμπι με τον «αιώνιο» αντίπαλο, που επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία στο τεχνικό τιμ (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Δεν το βάζει κάτω ο Βασίλης Σπανούλης και καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να μην χάσει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Δύο 24ωρα πριν το μεγάλο ματς στο ΣΕΦ για την πρεμιέρα του Β΄ γύρου της Euroleague κι ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει 100% εάν ο Βασίλης Σπανούλης θα καταφέρει να βοηθήσει τους «ερυθρόλευκους». Ούτε σήμερα έλαβε μέρος στην προπόνηση, ωστόσο, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είναι αποφασισμένος να τον περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού συνέχισε το πρόγραμμα θεραπείας που ακολουθεί μετά τον τραυματισμό του στο ματς με την Φενέρμπαχτσέ και είναι τέτοια η επιθυμία του να δώσει το παρόν στο ντέρμπι με τον «αιώνιο» αντίπαλο, που επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία στο τεχνικό τιμ.

Καθοριστική θα είναι η αυριανή μέρα για το αν ο άσος του Ολυμπιακού θα μπορέσει να παίξει με τον Παναθηναϊκό. Ο Σπανούλης δεν έχει προπονηθεί εδώ και 5 ημέρες και αύριο θα προσπαθήσει να ακολουθήσει το πρόγραμμα με τους συμπαίκτες του. Εάν τα καταφέρει χωρίς να νιώσει κάποια ενόχληση, τότε η συμμετοχή του στην 12άδα θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Διαφορετικά θα τεθεί οριστικά νοκ άουτ...

Για τρίτη σερί μέρα γυμνάστηκε χωρίς κανένα πρόβλημα ο Γιώργος Πρίντεζης, ενώ «αγώνα δρόμου» για να προλάβει κάνει και ο Δημήτρης Αγραβάνης. Οι ενοχλήσεις που έχει στον ώμο του εξακολουθούν να τον ταλαιπωρούν, αλλά το γεγονός ότι μέρα με τη μέρα ανεβάζει στροφές καταδεικνύει το πόσο πολύ θέλει να βοηθήσει την ομάδα του και υπάρχουν αρκετές ελπίδες για να προλάβει.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις