Super League: Ευκαιρία για τον Ολυμπιακό

Τετάρτη, 04 Ιανουαρίου 2017 10:03
UPD:10:06
INTIME SPORTS/LATO KLODIAN
A- A A+

Με τέσσερα παιχνίδια συνεχίζεται σήμερα το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής (εξ αναβολής) του πρωταθλήματος της Super League.

Το πιο σημαντικό θα διεξαχθεί στο γήπεδο Καραϊσκάκη στις 19:30, όπου ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τον Αστέρα Τρίπολης. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν την ευκαιρία με νίκη να διατηρήσουν τη διαφορά ασφαλείας από τους διώκτες τους και να κάνουν ένα ακόμη αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου. Από την πλευρά τους οι Αρκάδες θα επιδιώξουν να αποσπάσουν το θετικό αποτέλεσμα, προκειμένου να «αναπνεύσουν» βαθμολογικά.

Στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ θα επιδιώξει να μπει με το... δεξί στο 2017 κι αυτό θα γίνει μόνο εάν πάρει το «τρίποντο» επί του φορμαρισμένου, Παναιτωλικού (17:15). Ντεμπούτο με την Ένωση αναμένεται να κάνει ο Αστρίτ Αϊντάρεβιτς, ενώ ο έτερος των νεοαποκτηθέντων, Ογκνιέν Βράνιες, θα βρίσκεται στον πάγκο.

Η «αυλαία» του σημερινού «κυρίως μενού» της 1ης αγωνιστικής θα ανοίξει στην Κέρκυρα, όπου η τοπική ομάδα θα φιλοξενήσει τον Ατρόμητο (15:00), ενώ στις 17:15 η ΑΕΚ θα φιλοξενήσει τη Βέροια σε παιχνίδι μεγάλης βαθμολογικής σημασίας και για τις δύο ομάδες.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις