Βραζιλία: Ανάκριση αστυνομικού για την υπόθεση του Έλληνα πρέσβη

Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2016 16:51
UPD:16:52
EUROKINISSI/EUROKINISSI

Η εφημερίδα O Globo, επικαλούμενη μέλη της οικογένειας του αστυνομικού, ανέφερε πως ο αστυνομικός ανακρίθηκε επί ώρες σχετικά με τον Έλληνα πρέσβη Κυριάκο Αμοιρίδη (φωτογραφία), η τύχη του οποίου αγνοείται.

A- A A+

Έναν αστυνομικό ανέκριναν τη νύχτα οι αρχές της Βραζιλίας για τη σχέση που πιθανόν να έχει με την υπόθεση του Έλληνα πρέσβη, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Reuters.

Η εφημερίδα O Globo, επικαλούμενη μέλη της οικογένειας του αστυνομικού, ανέφερε πως ο αστυνομικός ανακρίθηκε επί ώρες σχετικά με τον Έλληνα πρέσβη Κυριάκο Αμοιρίδη, η τύχη του οποίου αγνοείται.

Η Globo ανέφερε επίσης πως οι αστυνομικοί βρήκαν αίμα σ' έναν καναπέ στο σπίτι του Ρίο όπου διέμεναν ο πρεσβευτής και η σύζυγός του και ανέκριναν τη σύζυγο, η οποία ονομάζεται Φρανσουάζ.

Απανθρακωμένη σορός βρέθηκε χθες το βράδυ μέσα στο αυτοκίνητο που είχαν μισθώσει ο 59χρονος Κυριάκος Αμοιρίδης και η Βραζιλιάνα σύζυγός του.

Την υπόθεση ερευνά το τμήμα ανθρωποκτονιών της αστυνομίας της Πολιτείας του Ρίο ντε Ζανέιρο και η εφημερίδα O Globo αναφέρει πως η αστυνομία εργάζεται βασισμένη στην υπόθεση ότι πρόκειται για δολοφονία.

Πηγή: Reuters, ΑΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή