Euroleague: Σούπερ Ερυθρός Αστέρας και Μπασκόνια

Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2016 00:08
UPD:00:24
ACTION IMAGES/THANASIS KALLIARAS
A- A A+

Ένας καταπληκτικός Ερυθρός Αστέρας, νίκησε εύκολα την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο Βελιγράδι με 78-67 και κατέρριψε μια αρνητική γι΄ αυτόν παράδοση, σημειώνοντας την πρώτη νίκη της ιστορίας του απέναντι στους Ρώσους.

Παράλληλα, η ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς παρέμεινε στην πρώτη οκτάδα (8η) που οδηγεί στα πλέι οφ με την έβδομη νίκη σε 15 αγώνες, ενώ οι Μοσχοβίτες υποχώρησαν στο 12-3.

Ο Κούζμιτς έκανε σπουδαίο παιχνίδι για τους Σέρβους και κατέγραψε double-double με 16 πόντους και 10 ριμπάουντ, ενώ για την ΤΣΣΚΑ διακρίθηκε μόνο ο Βοροντσέβιτς, ο οποίος σταμάτησε στους 21 πόντους. 

Εξαιρετική και η Μπασκόνια, νίκησε στη Βιτόρια τη Μακάμπι Τελ Αβίβ με 101-88 και με ρεκόρ 10-5 ισοβαθμεί στη δεύτερη θέση με Ολυμπιακό και Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ η «ομάδα του λαού» γνώρισε την έκτη συνεχή και συνολικά δέκατη ήττα, μένοντας πολύ πίσω.

Ο Βόιγκτμαν είχε 23 πόντους και 9 ριμπάουντ για τους νικητές, ο Σενγκέλια 22 πόντους και ο Λάρκιν 13 πόντους και άλλες τόσες ασίστ, ενώ από τη Μακάμπι διακρίθηκε ο Ραντ με 20 πόντους. 

Μετά τη Ρεάλ, η Ζαλγκίρις Κάουνας ήταν η δεύτερη ομάδα της βραδιάς που νίκησε εκτός έδρας. Οι Λιθουανοί επιβλήθηκαν στο Μιλάνο της Αρμάνι με 78-70 και έφτασαν στο 6-9, ενώ οι Ιταλοί, που έχασαν για όγδοο συνεχή αγώνα, βρίσκονται στο 4-11.

Η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους είχε κορυφαίο τον Μιλάκνις με 16 πόντους, ενώ για το συγκρότημα του Γιασμίν Ρέπεσα επίσης ένας Λιθουανός, ο Καλνιέτις, ήταν πρώτος σκόρερ με 16 πόντους, ενώ από 15 είχαν Σάντερς και Χίκμαν. 

 

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις