Πασκουάλ: Για να νικήσεις στην Ευρωλίγκα πρέπει να παίξεις καλά

Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2016 17:54
UPD:18:07
INTIME SPORTS/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

«Πρέπει να νικήσουμε. Παίξαμε αρκετά καλά στο τελευταίο μας παιχνίδι. Έχουμε βρει ρυθμό. Χάσαμε μερικά παιχνίδια με έναν ή δύο πόντους, αλλά τώρα είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση», επισήμανε ο Τσάβι Πασκουάλ (φωτ. αρχείου) .

A- A A+

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει αύριο στη Ρωσία την Ούνιξ Καζάν για τη 15η και τελευταία αγωνιστική στον πρώτο γύρο της Ευρωλίγκας και ο προπονητής του, Τσάβι Πασκουάλ, αισιοδοξεί πως η ομάδα του θα διευρύνει το σερί της.

«Πρέπει να νικήσουμε. Παίξαμε αρκετά καλά στο τελευταίο μας παιχνίδι. Έχουμε βρει ρυθμό. Χάσαμε μερικά παιχνίδια με έναν ή δύο πόντους, αλλά τώρα είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση», επισήμανε.

«Έχουν πολύ καλή ομάδα, πολύ καλά γκαρντ, ενώ στην επίθεση πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Πρέπει να σκοράρουμε από τα μακρινά σουτ και από τις βολές. Στην Ευρωλίγκα πρέπει πάντα να παίζεις καλά για να κερδίσεις», υπογράμμισε ο Ισπανός.
 
Από την πλευρά του, ο Τζέιμς Φελντέιν υπογράμμισε ότι «ο Λάνγκφορντ είναι ο καλύτερος σκόρερ της Ευρωλίγκας, συνεπώς θα είναι δουλειά και δική μου και όλων να τον περιορίσουμε και να μην τον αφήσουμε να γίνει τόσο… καυτός. Έχουν πολύ καλή ομάδα, δεν είναι μόνο ένας παίκτης, είναι καλοί και θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι».

Και συνέχισε: «Ξέρω τον Κολόμ, παίξαμε για έναν χρόνο στην Ισπανία, ξέρω το παιχνίδι του καλά, είναι καλός πασέρ, παίζει καλά το pick n roll. Θα πρέπει να προσέξουμε αυτόν και τον Ουίλιαμς, καθώς συνεργάζονται πολύ καλά. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, έχουμε ένα μεγάλο ταξίδι και θέλουμε να κλείσουμε τον χρόνο καλά».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις