Debbie Reynolds: Στο νοσοκομείο η μητέρα της Carrie Fisher

Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2016 02:34
UPD:05:14
AP/Chris Pizzello
A- A A+

Η θρυλική τραγουδίστρια και ηθοποιός Debbie Reynolds, μητέρα της Carrie Fisher, η οποία έφυγε χθες από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών, εισήχθη εσπευσμένα σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες.

Η 84χρονη Reynolds βρισκόταν στο σπίτι του γιου της Todd Fisher στο Μπέβερλι Χιλς της Καλιφόρνια και συζητούσαν τα διαδικαστικά της κηδείας της Carrie, σύμφωνα  με την αμερικανική ιστοσελίδα TMZ. Λίγο μετά τη μια το μεσημέρι (τοπική ώρα) κάποιος από το σπίτι κάλεσε ασθενοφόρο.

Το E! News αναφέρει ότι η Reynolds μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση, ενώ το TMZ μεταδίδει ότι ενδεχομένως υπέστη εγκεφαλικό.

Πριν από μερικές ώρες η Debbie Reynolds  με ανάρτησή της στο Facebook ευχαρίστησε τον κόσμο που έσπευσε να τη συλλυπηθεί για τον θάνατο της κόρης της.

«Ευχαριστώ όλους όσους αγκάλιασαν τα χαρίσματα και τα ταλέντα της πολυαγαπημένης και εκπληκτικής μου κόρης. Είμαι ευγνώμων για τις σκέψεις σας και για τις προσευχές σας που πλέον θα την καθοδηγούν στο επόμενο σταθμό της. Με αγάπη, η μαμά της Carrie», έγραψε στην ανάρτησή της η Reynolds, η οποία είχε και η ίδια διαγράψει μια λαμπρή καριέρα στο Χόλυγουντ  τη δεκαετία του '50.

 

Προτεινόμενα για εσάς